pondelok 10. februára 2014

Obľúbené produkty dennej potreby

V dnešnom príspevku by som vám rada ukázala produkty, ktoré v súčasnosti používam, dá sa povedať, denno denne najradšej. Ide predovšetkým o veci, ktoré mi vyhovujú v tomto ročnom období a je pravdepodobné, že s oteplením väčšinu z nich vymením za iné.


Vlasy


Ako už mnohé z vás isto vedia, trpím problematickou pokožkou hlavy a nájsť produkt, ktorý by mi vyhovoval, je náročné. Dlho som používala šampón Vichy, ktorý môj problém držal na uzde, ale mal aj svoje nevýhody. Preto som hľadala ďalej a len nedávno som objavila šampón Kérastase Specifique na citlivú pokožku, ktorý mi zatiaľ 100%-tne vyhovuje. Vlasy sú po ňom krásne jemné a pokožku nijako nedráždi. No ako prevenciu proti lupinám a svrbeniu pokožky som do svojej vlasovej rutiny zaradila tonikum s rozmarínom od značky Weleda, ktorý si votriem do ešte stále mokrých vlasov. Jeho primárnou funkciou je však podpora rastu vlasov, ktorú som zatiaľ za ten krátky čas používania nestihla pozorovať.

Telo



V zimnom období najradšej používam krémové sprchové gély, vďaka ktorým je moja pokožka vláčna a hebká. Kamarátka mi darovala tento Niveácky sprcháč, ktorý som si zamilovala. Je to už moje druhé balenie, hoci v inej vôni. Čo je však u mňa veľmi zvláštne je to, že v zime si telo nezvyknem krémovať, pretože nepociťujem, žeby bolo suché. Zato v lete sa mažem ako o život :D Avšak na oholené nohy musím vždy niečo použiť a momentálne som si veľmi obľúbila telový krém od Neutrogeny s nórskou bobuľou.

Pleť


Počas sprchovania si zvyknem pleť vyčistiť čistiacim gélom od Neutrogeny. Zo začiatku som ho používala pravidelne každý deň, no zistila som, že mne tento spôsob čistenia nevyhovuje a robia sa mi na pleti vyrážky, takže ho používam zhruba raz do týždňa. Popritom ho prestriedam s nejakou maskou alebo peelingom. Vždy večer sa odličujem pomocou Biodermy Sensibio, ktorú nemusím predstavovať a používam ju aj ráno, pred nanesením krému a make upu.


K ďalšej časti starostlivosti o pleť patria krémy. V prvom rade zvyknem používať Pore Refiner od Biodermy, ktorý má za úlohu sťahovať póry, ktorých v mám v lícnej oblasti požehnane. Potom na neho nanesiem denný krém. Najčastejšie používam perfektnú hydratačnú Himalayu s Aloe Vera a zimnou čerešňou, no sem tam ju vymením za Dermacol, ktorý som začala skúšať len pred nedávnom.

Ruky


Suché ruky sú pre mňa ten najhorší pocit. Večer sa mi stáva, že dokiaľ si ruky nenakrémujem, tak nezaspím. Je to už taký rituál. No v krémoch na ruky som dosť vyberavá. Nemám rada veľmi mastné, ale ani vpíjavé krémy, takže nájsť niečo uprostred dá zabrať. No mojim ultimate favorite je hydratačný krém od Yves Rocher.

Pery


Okrem suchých rúk mi však vadia aj suché a popraskané pery. Za poslednú dobu sa ani veľmi nepamätám či som mala pery popsrakané, možno trochu suché, ale popraskané nie. Za to všetko môže hlavne moja pravidelná starostlivosť o nich. Tieto štyri balzamy sú mojimi miláčikmi a nedám na ne dopustiť. Momentálne najčastejšie používam Vaseline Rosy Lips, ktorý pery úžasne zvláčni, oživí ich farbu a prenádherne vonia.

Samozrejme, že to nie sú úplne všetky produkty, ktoré používam. Raz za čas dostanem chuť niektorý z produktov prestriedať, a samozrejme som sem nezaraďovala také ako sú deodorant, či zubná pasta. No vybrala som produkty, ktoré momentálne najviac obľubujem a s ktorými som spokojná.

A ktoré sú vaše obľúbené produkty? Našli ste v tomto príspevku niečo, čo máte tiež radi?

XO, Nicka


your photo name

7 komentárov:

  1. jooj no tie na pery to je moje:)) cocoa butter idem po ňom:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten krem na ruky je absolútna bomba, ale jeho predchodca Fruit Noel...bol naj naj najlepší :-) škoda bol iba minule vianoce :-( a už ho s balením zmenili, no nevadí aj ten je dobrý.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gel od Neutrogeny si přeji vyzkoušet už delší dobu, ale měla bych strach aby se mi po něm taky neudělaly nějaké vyrážky nebo tak, protože na tohle mám docela citlivou pleť..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako ja to mam celkovo so vsetkymi cistiacimi gelmi tak, ze ked to prehanaam a cistim kazdy den, tak sa mi viac robia vyrazkya cierne bodky :D Vsetkeho vela skodi :)

      Odstrániť
  4. Krásny článok. Veľa vecí ma zaujalo- napr. tie balzamy na pery. Sprchovací od Nivey sa mi tiež zdá jeden z najlepších ak nie najlepší. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť