utorok 18. marca 2014

|Bourjois Color Boost|

Prajem všetkým krásne dobré ránko,
čím je lepšie začať tento deň, než kávou a novým postíkom. Dnešná recenzia bude venovaná už spomínanému Color Boostu od Bourjois. Používam ho už nejaký ten týždeň a aké sú teda moje dojmy?

V krátkosti teda opíšem balenie. Je to klasický krajón alebo chubby stick (ako ho niektorý volajú podľa značky Clinique), má teda tvar ako hrubšia pastelka/ceruzka, s obsahom 2.75 g. Balenie je na prvý pohľad skoro identické s Astorom, akurát Astor má otáčací koniec zlatý a Bourjois strieborný (ja mám radšej zlatú farbu, ale to ja len tak :D). Písmo vyzeralo dlhšiu dobu nezmazateľné, no začína sa trochu šúchať, čo ma dosť mrzí, pretože ak sa chcem po čase vrátiť k tomu, čo tam bolo napísane, tak nemôžem. Takže je dobré, že recenziu robím teraz.
Z niekoľkých farieb sa mi ako pre mňa najvhodnejší odtieňa zdal 04 Peach on the Beach, čo je nádherná koralovo ružová farbička.


Prejdem teda k samotnému produktu. Čo ma vždy pri každom produkte zaujme, resp. nezaujme je vôňa (tá je pre mňa dosť dôležitá). Tento produkt vonia veľmi pekne, jemne a krémovo, no netuším, k čomu by som ju prirovnala. Astor vonia dosť prenikavo vanilkovo, čo niekomu môže trochu vadiť, takže Bourjois sa vám môžno zapáči viac. Rúž sa vďaka pastelkovému tvaru aplikuje veľmi ľahko, je príjemnej konzistencie, príjemne pery hydratuje a nezalieza do vrások, takže je vhodný aj na tie najhoršie dni, kedy pery nie sú v najlepšom stave.




Farba je veľmi jemná, decentná, v tube pôsobí viac do koralova, na mojich perách však skôr do ružova. No to veľmi závisí od prirodzenej farby pier. Čo veľmi chválim, je SPF 15, preto je Color Boost vhodný aj na letné tzv. "lazy" dni keď sa flákate po vonku, ale aj ak ste na pláží vystavené priamému slnku a potrebujete hydratáciu a trocha farby. S výdržou si už taká istá nie som. Na obale sa píše 10h, ale tak nad tým sa môžem len pousmiať ;) Vydrží nejaké to pitie a jedlo, ale tak dlho určite nie. Taktiež je vraj vodeodolný, čo v podstate spĺňa, pretože pri sprchovaní mi stále farba ostala na perách, a trochu sa otláča na pohár.
Inak by som tento krajónik zhodnotila ako výborný, dokonca mi sedí viac ako Astor (farbou, hydratáciou, konzistenciou, vôňou atď.), takže jednoznačne u mňa vyhráva Bourjois. Neviem či to ešte platí, ale vo Fannku mali teraz akciu 25% na všetky produkty tejto značky, tak to skúste omnrknúť ;)

Už v piatok sa môžete tešiť na ďalšiu recenziu, tak zatiaľ :*


your photo name

8 komentárov:

  1. Vyzerá veľmi dobre, tiež som tento odtieň okukovala :) Mala som takúto koralovku ale z pupy /keď ich ešte mali/ a presne tak ako táto tvoja na mojich perách bola viac do ružova, teda moja bola totálne ružová :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pupu som ešte neskúšala, to bola len limitka? Tento odtieň je veľmi decentný aj pri väčšom vrstvení. Ak chceš niečo viac do koralova, tak vyskúšaj Astor krajón, neviem presný odtieň lebo celý popis sa po týždni ošúchal :D ale tuším jediný je taký v oranžovo koralovej farbe ;)

      Odstrániť
    2. Boli len jedno leto v predaji v pupe, tušim dva roky dozadu ale boli dobré až na tú moju koralovku :) Hej astorku asi skúsim, ďakujem za tip, už jednu mám ale nie koralovú, no neviem si ju vynachváliť :)

      Odstrániť
    3. NZ, mne na nej trochu vadí, že keď mám popraskané pery, tak to trochu zvýrazní.

      Odstrániť
  2. Moc se mi líbí to balení :) Musím se skočit na ní podívat !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majú pekné farby, len skoro všetky mám zastúpené doma nejakým iným rúžom :)

      Odstrániť
  3. Táto farbička je taká krásne žiarivá! Ľúbim koralovú! Mám pocit, že som to u nás vo Fannku videla, no niesom si istá či to bolo ono :D Od Bourjois mám rada hlavne lesky na pery a to lesky nejako extra nepoužívam. Väčšinou sú to ale práve lesky od Bourjois, ktoré sú na perách ľahké a nezlepujú vlasy keď fúka vietor. Takže si viem predstaviť aj túto vecičku v mojom košíku na rúže, už len kvôli tomu, že je vodeodolná... :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa oplatí vyskúšať. Ja som si za poslednú dobu dosť obľúbila značku Bourjois a to hlavne vďaka Helathy mixu, ktorý milujem, takže určite plánujem vyskúšať aj niečo iné. Možno sa mrknem aj na tie lesky takže vďaka za tip ;)

      Odstrániť