piatok 14. marca 2014

|Estée Lauder Silky Powder Blush|

Lícenky som kedysi vôbec nepoužívala, no posledné dva roky som im začala prepadať, až som si ich doslova zamilovala. Neviem si už bez nich líčenie predstaviť a nosím ich aj v prípade, ak mám len úplne jednoduchý make up, pretože ho dokážu neskutočne oživiť. Mojim predposledným prírastkom sa stala lícenka od Estée Lauder. Kupovala som ju v Marionnaude za polovičnú cenu a hoci som si ňou zo začiatku nebola príliš istá, teraz je jednou z dvoch mojich úplne top, ktoré používam najradšej.



Balenie je úplne nádherné, tmavomodré (foto trochu skresľuje) so zlatými detailami a logom. Obsah je 7g, čo je celkom fajn, k dispozícii je aj zrkadielko a malý štetec, ktorý som však ešte nepoužila, ale tak väčšinou u mňa končia všetky takéto štetce. Na vrchu sa nachádzala ešte ochranná plastová fólia, ktorú používam doteraz.


Na výber mali z dvoch odtieňov, no rozhodla som sa pre 01 Tender Petal, čo je nádherná jemná baby ružová farbička. Lícenka je pudrová, ale vôbec nepráši, čo ma potešilo. Na druhej strane je menej výrazná, preto treba na štetec nabrať produktu trochu viac, ale má to aj svoje výhody, hlavne v tom, že to s produktom na prvé nanesenie nepreženiete.


Farba vydrží na líčkach celý deň, dá sa perfektne vrstviť a nerobí fľaky. Je ako stvorená pre bleduľky a pre tie z vás, ktoré nemáte radi príliš výrazné farby. Na fotke sa zdá, že je málo výrazná, ale je ju vidieť veľmi dobre.



Nemôžem povedať, že by som bez tejto lícenky už ziť nevedela, to nie. Je krásna, dlhotrvajúce a pri mojom spôsobe používania líceniek mi vydrží asi veky, no jej pôvodná cena je dosť prehnaná ako vlastne všetko čo sa tejto značky týka. No som rada, že som mala možnosť ju vyskúšať a jej kúpu určite neľutujem, pretože nájsť peknú a prirodzene vyzerajúcu lícenku dá niekedy zabrať.

Poznáte tento produkt? Máte skúsenosť so značkou Estée Lauder?


your photo name

6 komentárov:

  1. Ta ta je výborná! má nádherný odstín :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny odtieň, veľmi ti pristane. Ja som s lícenkami prestala, lebo sa zachytávajú na korektore na líci a tvoria fľaky. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A máš veľmi problematické líčka, že na nich musíš používať korektor?

      Odstrániť