nedeľa 2. marca 2014

|Gabriella Salvete Eyeshadows|

Značku Gabriella Salvete určite nemusím predstavovať. Hoci ju poznám a veľa som o nej počula, nemám s ňou skoro žiadne skúsenosti. Vlastním iba jeden lak, s ktorým som však veľmi spokojná a preto som sa rozhodla, že je načase vyskúšať aj niečo ďalšie. Môj pohľad okamžite upútal stojan s mono tieňmi a voľba bola v priebehu pár sekúnd jasná.

Tiene som si vybrala v nádhernej broskyňovo ružovkastej farbe, konkrétne ide o odtieň 03. Nádherne sa lesknú, ich pigmentácia je neskutočná, a dovolím si tvrdiť, že najlepšia s akou som sa v drogérkach stretla.


Na ruke sa zdá akoby splývala, no v skutočnosti ju je vidno veľmi dobre, a hlavne na svetle hádže úžasné odlesky. Keďže má taký prirodzený broskyňkový odtieň, hodí sa aj na denné líčenie a vyzerá perfektne aj samostatne, pričom oči prekrásne rozžiari. Nepráši, krásne a jednoducho sa nanáša a v menšom množstve sa dá použiť aj ako highlighter/rozjasňovač. Čo sa týka výdrže, tak tou ma značka taktiež prekvapila. S bázou tiene ostávajú na viečkach ako pribité celý deň (v mojom ponímaní zhruba 8 hodín), neopadávajú a nestrácajú lesk.


Za 2g produktu som zaplatila zhruba 3 eurá, čo je nízka suma za tak kvalitný a skvelý výrobok. Ak ste typ, ktorý nemá rád prehnané líčenie, nosíte len jemné farby a nechcete do tieňov veľa investovať, toto je niečo pre vás.


Celkové hodnotene:
Balenie klasické, jednoduché, pevné čo oceňujem, farba nádherná, pigmentovaná, nepráši, výdrž okolo 8 hodín bezproblémová, čo mne úplne postačuje. Takže ja hovorím áno, a už sa teším, až vyskúšam ďalšie odtiene.

Poznáte značku Gabriella Salvete? Máte s ňou skúsenosti? čo by som mala najbližšie podľa vás určite vyskúšať?


your photo name

2 komentáre:

  1. Tiež vlastním iba laky od tejto značky, ale som s nimi veľmi spokojná. Aj tieto tiene vyzerajú veľmi dobre. Asi zvážim ich kúpu. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt som prekvapená, ako dobre sa s nimi pracuje a ako vydržia ;)

      Odstrániť