nedeľa 16. marca 2014

|Mango Fashion Show 2014|

Včera večer sme sa s priateľom zúčastnili módnej prehliadky značky Mango, ktorá predstavila svoju novú kolekciu na jar/leto 2014. Celú akciu moderoval veľmi sympatický Braňo "Bruno" Ciberej. Kolekcia sa niesla v duchu štyroch odlišných štýlov. V prvom šlo o jednoduchú módu, zameranú na kombinovanie farieb ako biela s bielou, čiernou, či okrovou. Druhý štýl bol viac športovejší, no tretím, ktorý sa mi páčil asi najviac, bol etno štýl s prevahou prúžkov, kvietkov a samozrejme nesmela chýbať ani džínsovina. Na záver sa nám modelky predviedli v šatách a slávnostných róbach. A keďže nedávno značka prišla na trh aj s detským oblečením, po prvý krát sa na móle predstavili aj detský modeli a modelky. Musím povedať, že boli veľmi zlatučký a všetkým to hrozne svedčalo.


Do týchto šiat som sa zamilovala :)




Osobne som bola najviac zvedavá na kabelky, no nakoniec ma veľmi očarili dámske smokingy, ktoré budú tohtoročným veľkým hitom, ale aj krásne trblietavé šaty.
Možnosť dostať sa na túto prehliadku som získala vďaka účasti v súťaži na Zuzkinom blogu. Týmto jej chcem veľmi pekne poďakovať za tento skvelý večer, ktorý sme si s priateľom veľmi užili. Bolo to pre mňa niečo nové, no ak by som mala v budúcnosti možnosť ísť na podobnú akciu, určite by som neváhala ani sekundu.

Snáď sa vám gify páčia - aspoň takýmto spôsobom som mohla priniesť kúsok prehliadky aj k vám.
Prajem vám krásny zvyšok víkendu :*


your photo name

2 komentáre: