nedeľa 16. marca 2014

|Objednávka z Feelunique|

Pred pár dňami mi konečne domov dorazila objednávka z e-shopu Feelunique. Pre tých, ktorý neviete o čo ide, tak je to anglický internetový obchod, ktorý ponúka rôzne kozmetické značky, z ktorých mnohé nie sú u nás dostupné. Ceny uvádzajú aj v eurách a sú o niečo vyššie. S poštovným to však nie je také zlé, do 10 libier zaplatíte 1.50 a nad máte poštovné zadarmo. Dodanie na Slovensko je v rozmedzí 5-10 dní, ja som robila objednávku v sobotu (1.3.) a v pondelok (10.3.) som mala balíček na pošte. No a čo som si objednala?

Produkty mi prišli zabalené pekne vo veľkej krabici, ktorá bola vystlaná penovými "somarinkami" (neviem aký to má názov :D) spolu s účtenkou a poďakovaním za nákup. Produkty došli v poriadku, ani jeden nebol poškodený, či vyliatý.


Dokopy som si objednala štyri produkty, z ktorých ani jeden nie je dostupný u nás v obchodoch, dve značky u nás nenájdete vôbec.


Kokosový kondicionér bol jedným z dôvodov, pre ktorý som objednávku robila. Počula som o ňom samé pozitíva a keďže kokosový olej milujem a neviem si ho vynachváliť, teším sa, že kondicionér konečne môžem skúsiť.


Značka Palmer´s ponúka kopec produktov s kakaovým maslom, no natierať sa niečim sladkým, to nie je moc pre mňa. Zaujalo ma však mliečko s bambuckým maslom a musím povedať, že vonia úžasne.


Tento korektor ma zaujal aj preto, že make up, ktorý mám, sa u nás predáva, no korektor nie a taktiež som o ňom počula veľa.


Posledným produktom, na ktorý som sa nakoniec tešila najviac je tento lesk Tanya Burr. Ktorý neviete o koho ide, tak Tanya je úspešná youtube vlogerka z Anglicka, ktorá žne jeden úspech za druhým. Jej líčiace videá sledujem už strašne dlho a vždy je pre mňa veľkou inšpiráciou.

Všetky spomínané produkty plánujem postupne zrecenzovať (preto som sa o nich nechcela dopodrobna rozpisovať) a už v piatok si budete môcť prečítať niečo o jednom z nich, konkrétne pôjde o korektor Rimmel.

Máte skúsenosti s týmto e-shopom? Alebo nakupujete niekde inde? Podeľte sa o svoje skúsenosti, budem rada ;)


your photo name

13 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Aj je. Fakt skvelý, ale veď spravím recenziu takže uvidíš ;)

      Odstrániť
  2. Chodím pravidelne okukovať ich ponuku ale stále som sa ešte nerozhodla objednávať. Nebol problém s dodaním? Nechytili ti to na colnici? Ja mám veľký problém s objednávkami zo zahraničných eshopov, či už romwe alebo jahoda, všetko som musela riešiť cez colnicu... :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S dodaním nebol problém a keďže je eshop anglický (Anglicko je súčasťou EU), žiadne clo sa neplatí. Prišlo mi to normálne poštou, všetko bezproblémové ;)

      Odstrániť
  3. Vďaka za tip, hneď sa tam idem pozrieť. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkné vecičky:) ten kokosový kondicioner vypadá krásně:) vlasovou kosmetiku s kokosem mám moc ráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja, a je skvelý, až na jednu maličkosť a to, že obsahuje silikóny, ktoré nerobia dobre mojej pokožke, preto si ho musím dávať len na konce a byť veľmi opatrná :( Škoda no. Určite spravím aj recenziu.

      Odstrániť
  5. už sa teším na väčšie zrecenzovanie, hlavne na to telové mlieko a kondicionér:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už teraz v piatok budem robiť recenziu na korektor a niekedy budúci týždeň by som chcela telové mliečko ;)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Jasné ;) Mám teraz veľmi veľa vecí, o ktorých chcem napísať, ale určite sa pokúsim lesk zrecenzovať čo najskôr.

      Odstrániť
  7. Vďaka za tip :) rada by som si odtiaľ niečo objednala :) platila si klasicky vopred? Inak ten lesk vyzerá úžasne!

    OdpovedaťOdstrániť