piatok 21. marca 2014

|Rimmel Wake Me Up Make Up & Concealer|

V dnešnom príspevku vám chcem predstaviť duo od Rimmelu, make up a korektor Wake Me Up. Make up už možno väčšina z vás pozná, no čo možno nepoznáte a veľa z vás asi nemala tú česť vyskúšať, je korektor z tejto rady, ktorý sa u nás nepredáva. Preto som som si myslela, že by to šlo pekne dokopy zrecenzovať. Ako to celé dopadlo a aké boli moje dojmy?



Balenie je veľmi pekné, podľa môjho názoru najkrajšie z make up-ov od Rimmelu. To sa im skutočne podarilo. Obsahuje sklenenú pevnú fľaštičku a pumpičku s vrchnákom v žiarivej oranžovej farbe. 30ml produktu vám sľubuje anti-unávový efekt a žiarivosť, a čo je veľmi pozitívne, že obsahuje SPF 15.


Make up som si vybrala v odtieni 103 True Ivory, čo je skoro perfektná zhoda s mojou pleťou. Je stredne tekutej konzistencie a ľahko sa aplikuje prstami aj štetcom (ktorý používam najčastejšie). Krytie je skôr stredné, dodá pleti pekný žiarivý odtieň, robí ju sviežou, jasnou a doslova ju prebudí, no väčšie nedokonalosti kryje o niečo ťažšie. V hrubšej vrstve mi zvýrazňuje chĺpky na tvári, čo nemám rada, takže s vrstvením by som to veľmi nepreháňala.


V dni keď pociťujem zvýšené mastenie pleti sa mu snažím skôr vyhnúť, pretože by som nerada skončila ako diskoguľa. No viem si predstaviť, že na leto, keď je moja pleť v skvelom stave, bude úplne perfektný.


Od zahraničných blogeriek som počula veľa dobrého o korektore Wake Me Up, ktorý by sa mal perfektne dopĺňať s make up-om. Chcela som ho strašne vyskúšať, no u nás nie je k dispozícii a tak som ho musela objednať na internete. Balenie farebne ladí s make up-om, obsah je 7ml a sľubuje tie isté účinky, okrem SPF (no make up by to mal pokryť).


Korektor mám taktiež v odtieni True Ivory, no zdá sa mi o málinko svetlejší ako make up, s o niečo oranžovejším podtónom. Aplikátor je klasický penový, leskoidný, čo ja osobne veľmi preferujem a vyhovuje mi. S krytím korektora je to už trošku horšie. Má skôr stredné krytie, ako môžno vidieť dole na obrázku. Ja mám dosť modré okolie očí v oblasti nosa a tie korektor zakryje len veľmi málo, takže v tomto ma trochu sklamal.





Celkové hodnotenie:

POZITÍVA:
- oba produkty sľubujú žiarivú omladenú pokožku (vďaka komplexom vitamínov a peptidom), čo v podstate aj spĺňajú
- majú praktické balenie (pumpička a aplikátor)
- pomerne dlhá výdrž (u mňa tých 8 hodín, no po čase musím pleť prepudrovať)
- make up má SPF 15, čo je hlavne v lete veľmi prospešné
- ide o pomerne lacné produkty

NEGATÍVA:
- slabšie krytie
- oranžový podtón (ktorý je u korektora viditeľný o niečo viac)
- pri prehnanom vrstvení pôsobia neprirodzene a hrubo
- ak máte mastnú pokožku je tu riziko, že dopadnete ako člen Twilightu
- nedostupnosť korektora u nás (viem si predstaviť, že pre niekoho, kto nepotrebuje veľké krytie, ale hlavne rozjasnenie by mohol byť ideálny)
- na obaloch mi chýba presné zloženie, ktoré nie je napísané ani v jednom prípade

Suma sumárum, oba produkty sú celkom fajn, no ani z jedného nie som úplne paf. Určite ich dopoužívam, no neviem, čo sa k ním ešte niekedy vrátim. S konečným verdiktom však počkám do leta, kedy mi možno bude vyhovovať viac.
Čo sa týka líčenia, to vám plánujem ukázať v nasledujúcom poste :)

Ako ste na tom vy? Poznáte niektoré z predstavených produktov? Aké sú vaše skúsenosti?


your photo name

8 komentárov:

  1. Kdyby u nás měli světlejší odstíny neváhala bych a hned si ho pořídila, ale bohužel na mě je většina těchto make-upů tmavých :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že toto je veľký problém väčšiny značiek u nás :(

      Odstrániť
  2. Suhlasim so vsetkymi nedostatkami. :) Mna to naozaj nepresvedcilo a bola som velmi rada, ked som ho dopotrebovala. ;) Inak flasticka je pekna, to je Pravda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ako vravíš :) Ja sa už teším, keď ho dopoužívam (nerada vyhadzujem veci) a potom asi konečne skúsim True Match od L´Oréalu :)

      Odstrániť
    2. Tak to je absolútne výborná voľba... :)

      Odstrániť
    3. Ale stále sa k jeho kúpe neviem dostať :D

      Odstrániť
  3. Rozmýšľala som nad jeho kúpou, ale mám mastnú pleť, takže nič pre mňa. Škoda, že ten korektor má také slabé krytie.
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zo začiatku keď sa nalíčim, má veľmi pekný efekt, pleť je rozžiarená, no po čase som dosť mastná a ten lesk make upu tomu na krásne nepridáva :D

      Odstrániť