pondelok 4. augusta 2014

|Grapefruit Lipbalm by The Body Shop|

Strašne som sa tešila na letisko v Prahe, keďže som vedela, že tam je kopa obchodov a značiek, ktoré u nás nie sú. No okamžite ako som tam dorazila, ma moje nadšenie prešlo, pretože bolo niečo po desiatej večer a väčšina z obchodov bola pozatváraná. No objavila som jeden otvorený, kde mali značku The Body Shop a ktorú som nemohla prejsť bez povšimnutia. Keďže pani chcela obchodík tiež zatvárať a ja nie som typ, ktorý sa rozhodne za 2 minúty, vzala som prvé a jediné, čo ma upútalo a to balzam na pery, ktorých nikdy nie je dosť. Testovala som ho celú dovolenku a ako teda obstál? To sa dočítate ďalej :)

 Balzam má roztomilé balenie, ktoré pripomína zmenšeninu balení telových krémov tejto značky. Je dobre skladné, so šrubovacím uzáverom, čo je veľmi praktické a jeho obsah je 8.5g, čo je 10ml. Z niekoľkých vôní som si vybrala ten s názvom Pink Grapefruit.


Po otvorení ma okamžite upútala svieža vôňa červeného grepu a hoci nie som na citrusové vône a spočiatku som si na jej konzistenciu nevedela zvyknúť, neskôr som si ju úplne zamilovala. Čím je teplejšie, tým sa balzam viac roztápa a ľahšie aplikuje. Na perách pôsobí prirodzene, nefarbí, nelepí a nezaťažuje ich. Krásne ich hydratuje a sviežu grepovosť cítiť na perách pri každom nadýchnutí. Je to fakt skvelý produkt na leto, pripomínajúci kokteily, pláž a žiarivé slnko, takže ako stvorený na tropickú dovolenku.


Produkt sa stal jednoznačne mojim obľúbeným a do konca leta sa jeho používania len tak ľahko nevzdám. 
Ak teda hľadáte na pery niečo fakt svieže a letné, poohliadnite sa po tejto pomádke. Bohužiaľ na Slovensku značku TBS asi nekúpite, no ak by ste boli niekde v zahraničí, tak si ju môžete pripísať na zoznam.

Máte skúsenosti s touto značkou?
Prajem vám krásny nový týždeň


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára