štvrtok 29. novembra 2012

Vojenský štýl


A je to tu. Vojenský štýl (z ang. military alebo army) je späť. Zabudnite na "army style" spred pár rokov, keď bolo moderné hodiť na seba nejaké tie maskáče a kanady. Tento raz prichádza na scénu novší a modernejší "army" vzhľad, charakterizovaný zemitými farbami, výložkami, mosadznými gombíkmi a ďalšími prvkami, ktoré dodávajú celému štýlu na elegancii.


Kaki odtiene zelenej a šedej, ale aj hadí vzor na čižmách, ktorý pôsobí ako maskovanie. Prvky, ktoré nesmú chýbať v žiadnom "military" outfite.


 Vojenský štýl outfitu, dopĺňa kabát s koženkovým golierom, blúzka s dlhými rukávmi a kovovými gombíkmi a semišové kotníčky na platforme.


Súčasťou "military" štýlu je aj námorníctvo. Klasická čierna puzdrová sukňa s vysokým pásom, doplnená o bielu blúzku a námornícke modré sako s veľkými gombíkmi sa perfektne hodia pre ženy pracujúce na rôznych dôležitých postoch.


Aj na špeciálne príležitosti môžete použiť tento nikdy nestarnúci štýl. Čierne peplum šaty na ramienka sa perfektne hodia ku krémovému kabátu. Vojensky veľmi pôsobia aj kotníkové čižmičky s elegantnou obrubou na okraji.


Klasické deravé, svetlé rifle, sivý vojenský top s dlhými rukávmi plus kaki vesta s kožušinovým golierom. To je outfit, ktorý sa hodí na bežné nosenie.


Tmavomodrý kabát, čierna blúzka s vypchávkami a výložkami na ramenách a náušnice inšpirované vojnovými medailami predstavujú dominantné prvky posledného outfitu.

XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.polyvore.com


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára