sobota 10. novembra 2012

"Wedge Sneakers"


Tenisky sú veľmi pohodlnou voľbou na úkor ženskosti. Na trh však prichádza nový druh tenisiek na platforme, za ktorých zrodom stojí módna návrhárka Isabel Marant, ktorá už v detstve prišla s týmto šialeným nápadom. Sú športové a zároveň majú opätok, takže v nich budete vyzerať sexy. Sú ideálne pre dievčatá, ktoré nemajú radi veľmi vysoké topánky a ihličky všeobecne. Hodia sa k džínsom, aj s sukni, na bežné nosenie, alebo aj do práce. Ak ste im tiež podľahli, ponúkam vám niekoľko typov, kde si ich možno zadovážiť. A ak si možno ešte nie ste istý touto módnou novinkou, dajte vedieť, čo si o tom myslíte. 


Tieto tenisky, zn. Sansibar, sú v mojej obľúbenej tmavomodrej farbe so semišovým povrchom. Majú asi 8,5 cm opätok a syntetickú podrážku. Kúpiť ich môžete v predajni Reno.


Trochu športovejšia verzia na šnurovanie a suchý zips v krémovej farbe, s výškou opätku asi 8cm. Sú dostupné na stránkach www.topankovo.sk.


Tenisky značky S. Oliver, kombinované v krémovo hnedej farbe s neónovou aplikáciou. Výška opätku približne 6 cm. Zakúpiť ich možno v predajniach Reno.


Veľmi zaujímavé "Wedges" v cyklamenovej farbe, s vybíjanou pätou, celé na šnurovanie. Výška opätku 8cm. Sú dostupné na stránkach www.topankovo.sk.



Semišové tenisky sú dostupne v predajniach CCC v čiernej, zelenej, bordovej a krémovej farbe. Obsahujú vybíjanú pätu aj špičku.


Zelená je v kurze a preto nesmú chýbať ani topánky v tejto farbe. Opätok má výšku 8cm a zapínanie je na suchý zips. Sú dostupné na stránkach www.topankovo.sk.

XO, Nicka






your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára