sobota 18. januára 2014

Nákup v parfumérii Marionnaud

Toto bola moja prvá skúsenosť obchodom Marionnaud, pretože väčšinu vecí nakupujem na internete a ak si mám niečo kúpiť v kamennej predajni, tak volím parfumériu Fann. Keďže tu však nemali značku, o ktorú som mala najväčší záujem, zvolila som alternatívu a som celkom rada, že som sa tak rozhodla. Stále nechápem, prečo som sa tomu tak dlho bránila :D Marionnaud má tiež skvelý vernostný program a rôzne akcie, ktoré sú možno ešte lepšie. No ale prejdime k veci. Čo som si teda kúpila?


Veľmi sa mi páči značka Yves Saint Laurent, ktorej povesť je medzi drahými značkami jedna z najlepších. Má krásne prepracované obaly, vyzerajúce kvalitne nie len na obrázkoch, ale aj v skutočnosti. Taktiež samotné produkty sú famózne, aj keď moje skúsenosti pochádzajú len z vyskúšania z predajní a tam sa samozrejme nedá skúsiť všetko. 


Ako svoj prvý produkt od tejto značky som si vybrala rúž Rouge Volupté Shine v odtieni 13 Pink In Paris. Je to skutočne nádherná, nie príliš výrazná, ružovo lososová farba s miernymi odleskami. Na perách vyzerá skvelo a vydrží dosť dlho takže som spokojná. Je to zatiaľ moja druhá skúsenosť s High End kozmetikou a táto voľba sa mi zatiaľ pozdáva najviac. 




Cestou k pokladni som ešte natrafila na SYX, balzamik na pery, ospevovaný mojou obľúbenou blogerkou Natálkou. Chcela som si ho len obzrieť a ovoňať ho, no to som robiť nemala :D Vonia úžasne po jahodách, pery sú vláčne, skvelo a dlho hydratované, takže k všetkým mojim balzamikom pribudol do zbierky ďalší, ktorý môžem už teraz označiť za jeden z najlepších, s akými som sa stretla. Konzistenciou je to niečo medzi Nivea Lip Butter a Vaseline.


XO, Nicka


your photo name

8 komentárov:

  1. nádherný nákup, ten rúž vyzerá senzačne....wow asi si ho pridám do wishlistu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo odporucam ;) Mat tak vela peniazkov, uz aj letim po dalsi odtien :D

      Odstrániť
  2. Krásné balení, na mě moc do růžova,ale opravdu rozkošné balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na perach vyzera lepsie, tak prirodzenejsie, takze az taka ruzava nie je :)

      Odstrániť
  3. Krásne produkty, najmä farba rúžu. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. Aj je. Farba na perach vyzera neskutocne a vobec mi pery nevysusuje, co som rada, lebo ho mozem pouzivat aj teraz v zime :)

      Odstrániť