piatok 31. októbra 2014

|October Favorites|

Želám vám krásny piatok,
ďalší týždeň v stovežatej je čoskoro za mnou a opäť ma čaká víkend, na ktorý sa tentoraz mimoriadne teším, pretože dnes za mnou príde moja zlatá koleginka, na ktorú sa veľmi teším. Určite si pôjdeme poriadne obzrieť celé mesto, plus nakukneme aj do nejakých tých obchodíkov. Veď čo by sme to boli za ženy, no nie?! :D
Keďže tu máme jeseň, čím ďalej, tým viac začínam inklinovať k tmavším a neutrálnejším farbám, k relaxu a možnosti zababušiť sa pod perinu, čítať dobrú knihu a popíjať dobrý horúci nápoj. A keďže je tu koniec ďalšieho mesiaca, patrilo by sa zosumárizovať, čo som si počas Októbra obľúbila.



Clinique tekuté mydlo na mastnú pokožku so si obľúbila používať pri sprchovaní. Jednoducho ho nanesiem na tvár a priamo v sprche zmyjem, čo je pre mňa najpohodlnejšie. Mydlo pleť krásne vyčistí, nevysušuje ju a odmastí.


Clinique make up budem ospevovať ešte asi veľmi dlho a dúfam, že ho ešte nemáte po krk. Mimochodom, jeho recenziu som si pre vás nachystala na čoskoro, malý vtáčik štebotá, že to bude možno už budúci týždeň, takže si ju nenechajte ujsť ;)


Na ruky mám rada hutnejšie krémy, i keď nie tie indulónového typu, po ktorých máte mastné ruky ešte týždeň. Tento spĺňa všetko, čo si u krému predstavujem. Vonia nádherne, ako čerstvé ruže, nie je príliš hustý, ale ani ako voda, ruky dokonale hydratuje a vyživuje a čerešničkou na torte je jeho vintage balenie, ktoré ho robí ešte lákavejším.


Šampón Ducray som si kúpila na odporúčanie dermatologičky. Hlava ma z neho nesvrbí, nerobí mi lupiny, no stále to nie je nejako ono a niečo tomu ešte chýba. Aj napriek tomu som ho však zaradila do tejto kategórie, pretože moje vlasy po ňom vyzerajú veľmi dobre a mám pocit, že mastnejú o niečo menej, než to bolo s Vichy.


Rúž Dior som opäť vytiahla so svojej výbavy a hlavným dôvodom na to bola jeho krásna bordovo-malinová farbička, ktorá je ideálna na jeseň. Rúž však nie je v skutočnosti taký výrazný, ako vyzerá v obale a perám dodá len veľmi jemný malinový odtieň.


Moja podkladová báza od Sally Hansen sa mi minula, takže som sa porozhliadla po niečom novom a hneď ma upútala moja obľúbená značka Rimmel. Recenzia na tento produkt sa už chystá, takže veľa prezrádzať nebudem.


S príchodom jesene inklinujem k tmavším farbám, ako je tmavomodrá, bordová, malinová, preto som sa vrátila k Salon Pro Urban Purple.


Veľkú radosť mi spravila aj táto kozmetická taštička z dmka, ktorú ste mohli vidieť už v minulom príspevku. Je fakt krásna a praktická.Zmestilo sa do nej kopec vecí a ešte o niečo viac by sa zmestilo.


Druhú časť románu S.P.O.L.O.K som mala požičanú od švagrinej a zhltla som ju za dva dni.Je to veľmi ľahké a pohodové čítanie pre dospelých a takýto druh kníh mám rada, pretože si pri nich skvelo oddýchnem.
BTW, strašne zbožňujem staré knihy a tak ma napadlo, prečo nepoužiť na fotenie jednu takú a vcelku sa mi to páči. Čo vy na to?


Pri knihách ešte ostaneme, hoci to nie je kniha, ale zápisník. Ďalší som teda určite nepotrebovala, no keď som pri nákupe v Yves Rocher dostala tento free, kto by mu odolal. A bolo k nemu ešte malé chutné ružové pero :P


Z drinkov som si zamilovala horúci čokoládu, ktorá je úplne fantastická v takéto pochmúrne a chladné dni na zahriatie. Túto značku zbožňujem, pretože čokoláda je fakt hustá a nie je to len kakao rozpustené vo vode. Ale pozor, treba ju zaliať presným množstvom vody.
A čo ste si tento mesiac obľúbili vy?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára