pondelok 27. októbra 2014

|Spotrebované produkty #3|

Prajem vám krásny posledný októbrový pondelok,
pred sebou mám ďalší týždeň v práci, ktorý bude tentokrát o niečo kratší, keďže zajtra je v Čechách štátny sviatok, čomu sa veľmi teším.
Znova sa mi doma nahromadili nejaké prázdne obaly z produktov, ktoré som spotrebovala. Tentoraz ich nie je tak veľa ako obyčajne, ale pôjde o pár zaujímavých produktov. Veľa z vás možno nevie, načo sú takéto príspevky dobré - ukazovať prázdne obaly- ale boli by ste prekvapení, ako to niekedy môže pomôcť pri rozhodovaní sa o kúpe výrobku. Takýmto spôsobom vám viem na 100% povedať, či som bola s používaním toho krému, či tamtoho šampónu spokojná alebo nie a či si myslím, že bez neho "neprežijem". Ale to len tak na okraj. Takže poďme na to.

spotrebovane produkty

Koncom leta som zašla na kožné, pretože som už bola zúfalá z vyrážok, ktoré som mala na hlave a doslova mi ničili nie len pokožku, ale aj nervy. Dermatologička mi na to dala vodičku Alpicort, čo je taká tá klasická smradľavá vodička, ktorá mi veľmi pomohla, len časom sa to zvykne vrátiť, takže uvidíme dokedy to bude dobré.

alpicort na vlasy

Odlakovač Cien som si kúpila náhodou, keď mi došiel Sally Hansen a súrne som potrebovala niečo iné. Tento ma zaujal praktickou pumpičkou, takže som sa rozhodla dať mu šancu. Hoci sa s ním odlakuváva celkom dobre, na môj vkus dosť nechty vysušuje a to aj napriek tomu, že je bez acetónu. Nie je to teda najšetrnejší odlakovač na svete, no svoju robotu spraví dobre.

cien odlakovac

Salvator Ferragamo parfém Incanto pozná asi veľa z vás. Je to stará dobrá klasika, vonia krásne, neurazí, ale ani bohvie ako nenadchne. Je to voňavka na úplne každodenné bežné používanie, dostala som ju od kamošky, no jej vypoužívanie mi trvalo takmer dva roky, takže do ďalšieho balenia asi nepôjdem.Má nádherné balenie, vďaka ktorému mi ju bolo ľúto vyhodiť, ale keby som mala skladovať každú krásnu prázdnu fľašu, asi by som skončila ako hoarder (zberač) :D

vonavka salvator ferragamo

Ešte stále sa u mňa nájde veľa produktov z Ladyboxu a Lambre krém na ruky bol jeden z nich. Jeho používanie som si užívala a musím povedať, že to bol zatiaľ jeden z úplne najlepších krémov na ruky. Nie príliš hustý, rýchlo sa vstrebával a zanechával ruky veľmi vláčne a hydratované. Je to proste produkt, do ktorého by som šla znova.

lambre krem na ruky

Značku Nivea nezvyknem nejako veľmi často používať, no mám rada ich sprcháče a mala som sadu, v ktorej bolo spolu z gélom aj toto mliečko. Opäť ďalšia klasika, veľmi príjemne krémovo vonia, dobre hdratuje, takže svoju úlohu splní perfektne a určite by som si ho kúpila znova. Na obale však píše ešte jednu vec a to že by mal pokožku spevňovať, takže k tomuto bodu sa mi veľmi vyjadrovať nechce, pretože na tieto blbosti moc neverím.

telové mlieko

Orientálne voňajúce Palmolive sprcháčiky sú lahôdka. Myslím, že tento produkt obkecávať nemusím. Mala som ho už minimálne stokrát a stále sa k nemu rada vraciam.

sprchový gél

Môj favorit z deodorantov, Rexona v sreji. S mojim ph pokožky funguje najlepšie a aj napriek tomu, že rada skúšam nové produkty, Rexona u mňa stále jednoznačne vedie. Tento mal vôňu tropical a voňal fakt nádherne, no aj napriek tomu proti poteniu preferujem viac zelenú a klasickú ružovú verziu.

deodorant

Posledný produkt ani nie je tak samotný produkt ako vzorka a to konkrétne masky na pleť od Clinique Anti-blemish solution. Musím povedať, že s touto maskou som bola fakt spokojná a neskutočne ma prekvapila a seriózne rozmýšľam nad kúpou plného balenia. Pleť bola po nej krásne čistá, vypnutá, hebká a na ďalší deň som pozorovala menšie mastenie pokožky, ale keďže mi vzorka vystačila len na jedno použitie, tak toto pozorovanie by som brala trochu s rezervou.

maska na pleť

Máte skúsenosť s niektorým so spomínaných produktov?
Prajem vám krásny dník


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára