pondelok 6. júla 2015

|Avon NutraEffects Zmatňujúci gélový krém|

Krásny pondelok želám,
dnes tu mám pre vás tip na jeden skvelý produkt, ktorý som si veľmi obľúbila. O krémoch Avon NutraEffects ste už určite počuli, pretože je toho teraz všade popísaného veľa. Osobne sa nezvyknem nechať strhnúť novinkami z pleťovej kozmetiky, no keď mi kamarátka dala na vyskúšanie tento krémik, nepopieram, že ma to zaujalo, hlavne kvôli jeho vôni a zvláštnej konzistencii. Jeho používanie som mala v pláne až na neskôr, avšak krém, ktorý som pred ním testovala mi nevyhovoval a tak som ho s radosťou vymenila za tento.


Avon po novom vydal radu  NutraEffects, ktorá je založená na aktívnom komplexe s výťažkami zo semienok. Tie sú nie len zdrojom antioxidantov, ale obsahujú aj veľa vitamínov, ktoré sú pre pleť prospešné. Čo je navyše skvelé, že neobsahujú žiadne farbivá ani parabény.
K dispozícii sú produkty určené pre päť typov pleti, z ktorých mám ja gélový krém určený na mastnú pleť.


Zmatňujúca línia ma za úlohu regulovať kožný maz, hydratovať, zmatňovať a vyživovať pleť. Hlavnou zložkou sú chia semienka, ktoré zabezpečujú optimálnu hydratáciu.


A teraz už moje pozorovania. Gélový krém má ako už z názvu vyplýva bielu gélovitú konzistenciu, ktorá je veľmi jemná a príjemná. Krém sa ľahúčko rozotiera a ešte ľahšie vstrebáva. Na pleti nezanecháva žiaden nepríjemný ani mastný film a po jeho aplikovaní je pleť krásne hydratovaná a krásne ju oživí. Má neskutočne príjemnú, sviežu vôňu, ktorá bude pravdepodobne spôsobená obsahom hrozna (Vitis vinifera) a číneksho čajovníka (Camellia sinensis).


Veľmi si tento produkt neviem vynachváliť. Naozaj pleť nijako nezaťažuje, tá sa počas dňa menej mastí a dodáva jej tu správnu dávku dennej hydratácie. Okrem toho krásne sadne pod make up. Jediné, čo mi na ňom chýba je nejaké to SPFko, ktoré by sa v ňom zišlo.
Pri produkte vás istotne poteší aj cena. Za 50ml produktu normálne zaplatíte 7.90, no v akcii sa dá zohnať za skvelých 4.50€.

Poznáte tieto krémy?
Ak áno, oslovili vás, či skôr nie?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára