streda 8. júla 2015

|New In June #18|

Zdravím zlatíčka,
včerajšia babská jazda s Magic Mike XXL ma rozhodila natoľko, až som skoro zabudla, že pre vás na dnešok nemám príspevok. Ale iba skoro :D A tak sa dnes pozrieme na zopár noviniek, ktoré sa u mňa počas júna nahromadili. Čo vy na to?


 Ešte v máji som vám zabudla ukázať Casting Sunkiss Jelly na vlasy od L´Oréalu, tak to chcem teraz napraviť. No inak bol jún na kozmetiku trošku chudobnejší. Ďalej tu máme vecičky dennej potreby ako odlakovač od Sally Hansen. Konečne som vypotrebovala Cien, ktorý mi nechty zničil a tak som si zadovážila niečo poriadnejšie. Potom je tu tuhý deodorant Rexona Maximum Protection, o ktorom počúvam z každej strany, tak som sa rozhodla, že ho teda skúsim konečne aj ja. Na pleť som si prekvapivo kúpila nočný krém za 2 éčka z Lidlu od Cien. Áno, dobre počujete, no nesmejte sa, v testoch boli tieto krémy ohodnotené ako najlepšie a za tú cenu, no kto by odolal. Nakoniec, síce málo, ale predsa, ešte niečo z dekoratívky. O Maybelline Better Than Skin make-upe ste už na blogu mohli počuť. Jeho vzorku som používala pri tomto líčení a bola som veľmi spokojná. Nedávno na nich bola super akcia (7,99) plus som využila 20% zľavu, takže ma vyšiel na niečo cez 5 éčiek. No a asi najväčšiu radosť som mala z tekutých tieňov YSL v nádhernej medenej farbe, ktorá vyzerá neuveriteľne.


Poslednou kozmetickou novinkou u mňa je lak Gabriella Salvete v prekrásnej letnej sviežej fuchsii, ktorú som vo svojej zbierke tak trochu postrádala.
No a prejdime už k tým nekozmetickým veciam. Kúpa nevystuženej podprdy je pre mňa tak trochu nezvyčajná, no uznajte, odolali by ste jej? Len som ešte nevykúmala, s čím ju budem nosiť a asi z nej dám dole tie mašličky. Inak je však super pohodlná a sedí perfektne.


Ďalej tu mám zopár pekných šperkov z H&M, ktoré sa mi podarilo kúpiť za úplne smiešnu sumičku. Momentálne veľmi ulietavam na jednoduchých retiazkach, geometrických tvaroch a kryštáloch, takže sa z týchto troch krások naozaj veľmi teším. Bojím sa len toho, že sa rýchlo zničia, asi ako každá bižutéria.


Ananásy sú v kurze, a ak nejaký nemáš, akoby si ani nebol :D Aj mňa chytila táto mánia, ale iba trošku. Zatiaľ mám len jeden a zaujal ma aj preto, že je v mojej obľúbenej zlatej. A ďalšiu rozkošnú Eiffelovčičku do zbierky mám od známeho, ale táto je priamo z Paríža. Zatiaľ však ešte nemá svoje miesto.


No a na záver sa vám chcem pochváliť týmito krásnymi okuliarkami. Aj napriek tomu, že som stále spokojná so svojimi zelenými zrkadlovkami, chcela som niečo neutrálnejšie, no zároveň veľmi zaujímavé. A tieto z C&A také sú. Majú šedo čierne leopardie rámy a červené boky, vďaka čomu trochu vybočujú z komfortnej zóny.

A aké boli vaše nákupy za posledný mesiac?
Našli ste v shopoch/výpredajoch niečo zaujímavé?
Prajem vám krásny dník


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára