pondelok 25. apríla 2016

|dm Box Review|

Ahojte zlatíčka,
po víkende, ktorý ste dúfam prežili fantasticky, vás opäť vítam na blogu. Môj výlet do Lomnice nakoniec nevyšiel, no to mi nijako nebránilo v tom, aby som si ho poriadne neužila. Ale dnes už musím znovu nabehnúť do pracovného tempa a už teraz sa teším až tento týždeň bude tiež u konca.
Prednedávnom mi bola ponúknutá spolupráca so sieťou dm drogérii a keďže tu často a rada nakupujem, s radosťou som ponuku prijala. Čo som však nečakala, že balíček, ktorý mi dorazí ma úplne, ale neskutočne šokuje. Dnes si teda ukážeme, čo sa v balíčku nachádzalo a povieme si aj niečo o mojich dojmoch z jednotlivých produktov. Tak teda hor sa na to.


V prvom rade musím pochváliť krásne prevedenie krabičky a celý styling. Pôsobí to na mňa veľmi príjemným dojmom a mali ste vidieť tú detskú radosť v mojich očiach. Boli to doslova iskričky. Fakt krása. Za toto majú baby z dmky odo mňa veľkú pochvalu. 
Som blázon do pekných vecí, všetko, čo vyzerá trochu retro a čo je momentálne in a tento box je presne taký. Krabičku som nevyhodila, pretože sa to ani nedá a už teraz mi skrášľuje celý kozmetický stolík.


V boxe sa nachádzali tri produkty a to sprchový gél, telové želé a pleťový krém. Ani jeden z týchto produktov som zatiaľ neskúšala, takže boli pre mňa novinkou, čomu som sa tiež veľmi potešila, pretože Balea má skvelé veci a vždy sa veľmi teším, až vyskúšam niečo nové a zaujímavé.


No poďme už k samotným produktom. Prvým, ktorý sa v balíčku nachádzal, bol denný hydratačný krém na tvár "Perfektná pleť", ktorý vďaka obsahu účinnej látky Myramaze dodá pleti dlhodobú hydratáciu. Za pozitíva tejto látky vďačíme rastlinke Myrothamnus flabellifolia, ktorá rastie na juhu Afriky a je veľmi odolná voči vysušeniu. 
Okrem toho by mal zlepšovať vzhľad pleti, zjemňovať vrásky a zmenšovať póry. 
Na krémy som dosť náročná a nie hociktorý mi vyhovuje, no musím sa priznať, že tento ma milo prekvapil. Používam ho však hlavne v také dni, kedy sa nemusím veľmi líčiť alebo mám čas nechať ho poriadne vstrebať, pretože hneď po nakrémovaní sa nie veľmi znáša s make upom. Ten po pleti potom dosť kĺže a robí šmuhy. No inak krém ozaj pekne pleť hydratuje a zanecháva ju krásne rozžiarenou, čo musím fakt uznať. Má príjemnú ľahkú, stredne hustú konzistenciu a krásnu jemnú parfemáciu.
Objem: 50ml
Cena: cca 5€


Druhým produktom, ktorý ma taktiež pozitívne prekvapil, je sprchový gél s vôňou broskyne a lekna. Sprcháče Balea mám veľmi rada, pretože sú ozaj cenovo dostupné a vždy objavím nejaký nový a skvelý, ktorý musím vyskúšať. Inak to nebolo ani v tomto prípade. Vôňa je veľmi svieža a zároveň mierne sladko-ovocná. Avšak pozor, ide o limitovanú edíciu, takže ak ho niekde uvidíte, okamžite ho berte, pretože dlho sa možno na pultoch predajní neohreje.
Objem: 300ml
Cena: cca 1€


No a na záver to najlepšie a najzaujímavejšie. Keď som prvý krát tento produkt po rozbalení uvidela, bola som trochu zmätená, pretože som nevedela na čo presne slúži. Myslela som si, že na sprchovanie, no potom som tak nejako vydedukovala, že ide v podstate o telové želé, ktoré môžete použiť namiesto telového krému. Fakt srandovná vecička, ktorá je tak príjemná a hravá. Vonia ako mäta a melón, čo je jedna z mojich najobľúbenejších sviežich kombinácii na leto. Krásne vám telo prevonia a hydratuje. Istý čas je pokožka trochu mierne lepivá, no po čase to prejde.
Tento produkt bude ideálny na letné obdobie, pretože je príjemne chladivý a energizujúci a brala by som, ak by k nemu vyrábali aj telový sprej, pretože kombinácia mäta-melón je úplne perfektná.
Čo ma na ňom fakt baví, že keď z neho odoberiete, časom sa vráti do pôvodného stavu, takže nemáte pocit, že z neho ubudlo :D
Taktiež ide o limitku, takže neváhajte vyskúšať, pretože neskôr už nemusí byť.
Objem: 150ml
Cena: cca 2€


Tak čo? Ktorý zo spomínaných produktov vás zaujal najviac a ktorý by ste chceli hneď skúsiť?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára