streda 18. mája 2016

|Ziaja Novinky|

Zdravím krásky moje,
koniec týždňa sa nám nezadržateľne blíži a dnes som tu pre vás s ďalšou recenziou. Značka Ziaja prichádza tento rok na trh s množstvom fantastických noviniek. Niektoré z nich som už mala tú česť vyskúšať a dnes vám poviem svoje dojmy z dvoch ďalších, ktoré stoja fakt za to. Tak poďme teda na to ;)


Tekuté mydielka na ruky sú fantastická vec. Neznášam klasické mydlá, pretože všetky baktérie na nich ostávajú ležať a preto obľubujem tie, ktoré majú tekutú konzistenciu a dávkovanie s pumpičkou, čo je omnoho hygienickejšie a pohodlnejšie.

Ziaja vydala tri prekrásne mydielka v nádherných, jednoduchých obaloch, ktoré pôsobia elegantne a zároveň retro. Myslím si, že takýto druh balení je teraz hrozne v móde a veľmi ma baví. Ale ide samozrejme hlavne o produkt, ktorý je najdôležitejší. Ako som už spomínala, v ponuke nájdete tri mydlá v rôznych vôňach, ako tamarind a zelený pomaranč, čaj so škoricou a v poslednom rade grapefruit a mäta, ktorý som si vybrala na otestovanie ja.

Keďže milujem grepy a milujem aj mätu, táto kombinácia mi učarovala z počutia najviac a pri rozhodovaní som mala teda úplne jasno. Osobne mätu v produkte necítim vôbec, zato vôňa grepu je krásne výrazná a po umytí prevonia nie len moje ruky, ale aj celú kúpelňu. Mydlo ruky vôbec nevysušuje, čo je pre mňa dosť podstatný faktor a samozrejme ich aj pekne umyje, inak by to teda ani nemalo zmysel. Za mňa má teda tento produktík veľký palec hore a body mu samozrejme pridáva aj jeho štýlový obal, ktorý skrášľuje moju kúpelku. A už teraz sa veľmi teším na to, až budem môcť vyskúšať aj ďalšie druhy, ktoré sa v ponuke nachádzajú.

Objem: 270ml
Cena: cca 3€


Ďalšími novými produktami, na ktoré v predajniach čoskoro narazíte budú spreje na telo, tvár a vlasy, resp. mists-hmly alebo tzv. mistky, ako ich volám ja. Tento typ produktov mám osobne veľmi rada a ich výhody oceňujem hlavne v letnom období, keď je strašne horúco a potrebujem svoju pleť niečim schladiť a refreshnúť.

Z dvoch dostupných - osviežujúcej a chladiacej - som sa rozhodla pre osviežujúcu. Ani sama neviem prečo ma zaujala a vlastne je to v podstate jedno, lebo keď ju dopoužívam, tak vyskúšam aj tú druhú. Čo sa mistky týka, dávkovanie je klasické sprejové, veľmi podobné kondicionérom tejto značky. 

Rozprašovač je veľmi jemnulinký a rovnomerný, čiže sa nemusíte obávať toho, že si strieknete priami prúd do oka. Má naozaj efekt ako jemná hmla, čo je fakt veľmi príjemné a doslova si jeho používanie užívam.
Okrem dávkovania má produkt aj fantastickú sviežu vôňu, ktorá pozostáva z kvetov, byliniek a citrusov, čo dokopy pôsobí ako dokonalá fresh súhra. Už teraz sa teším na letnú dovolenku, pretože bude určite súčasťou mojej povinnej plážovej výbavy.

Objem: 100ml
Cena: 1,23€

Produkty môžete zakúpiť na E-shope www.dobrakozmetika.sk, v predajniach Ziaja pre Teba v Shopping park Aupark Košice, Obchodnom centre FORUM Poprad, Nákupnom centre CITY ARENA Trnava a OD PRIOR Trenčín. Obmedzený sortiment nájdete aj v predajniach Kaufland, 101 drogérie a Obchodných domoch Tesco.


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára