nedeľa 30. júna 2013

Čo nové u mňa v júni?

Takže je tu oficiálne posledný júnový dník a s ním aj môj posledný príspevok tohoto mesiaca. Ako som už nedávno avizovala, príspevkov za tento mesiac bolo z mojej strany veľmi málo. Jednak som bola "busy" kvôli práci (skúšanie, obhajoba rigoróziek atď, atď), jednak som mala niečo, ako zatmenie mozgu a nápady nie a nie prichádzať. Mala som v pláne napísať niečo o novom Ladyboxe, ktorý túžobne očakávam, ale dodávka sa oneskorila, takže príspevok postnem niekedy budúci týždeň. Hoci vás nie je veľa (tí čo sledujete môj blog), som vďačná za každého z vás a veľmi si vážim vašu priazeň. No nebudem to naťahovať a prejdem rovno k samotnému príspevku. Bude sa týkať vecí, kozmetických aj tých nekozmetických, ktoré pribudli do mojej zbierky tento mesiac. So enjoy guys!



Konečne sa mi podarilo dopoužívať odličovač od Yves Rocher. Bioderma akoby to tušila a prišla s touto fantastickou akciou. 2x500ml za cenu jedného je skvelá kúpa. Používam ju nie len na odličovanie, ale aj na čistenie pleti, pretože mi skvelo vyhovuje. No a dúfam, že mi toto balenie vydrží minimálne 3/4 roka, aj keď človek nikdy nevie :P Každý túto pleťovku ospevuje a ja som ju túžila vyskúšať už hrozne dlho. Teraz keď ju mám ju už pravdepodobne nevymením za inú, fakt ju môžem len a len odporúčiť. Bioderma rocks!



S kamoškou sme sa nedávno bavili o holení nôh, o vysušenej pokožke a podobne. Odporúčila mi citrónový olej od Balei, ktorý som hneď musela vyskúšať. No v predajni mi povedali, že namiesto citrónového je teraz tento kokosový. Keďže kokosové veci milujem, nebolo čo riešiť :D Cena je veľmi smiešna v porovnaní s inými značkami. Olej má príjemnú, nevtieravú vôňu. Samozrejme, je mastný, veď je to olej (no nie až tak ako napríklad detský Aviril), preto by som ho odporúčila použiť skôr na večer, jednak, aby sa lepšie vstrebal a jednak, aby ste si nezamastili oblečenie. Používam ho hlavne na nohy po oholení, ktoré sú po ňom úžasne hebké a lesklé.


Tiež som tento mesiac bola v Tescu, kde som zbadala Aroma Ritual od Dermacolu. V zhone som si myslela, že je to sprcháč, no doma som zistila, že som si kúpila telové mlieko. No nič, vždy sa zíde. Mám vôňu tibetský jazmín, ktorá ma očarila hneď od začiatku. Veľmi mi pripomína kolagén, ktorý bol v májovom Ladyboxe. Proste skvelé. Konzistencia je normálna, páči sa mi, že pleť po ňom neostáva mastná, čo v lete nemám rada.


Mojim najobľúbenejším antiperspirantom je Rexona. Nezanecháva fľaky a nerobia sa mi z nej v podpaží hrudky. Taktiež veľmi dobre a dlho vydrží, s inými značkami nemám také dobré skúsenosti. Dlho som používala takú v zelenom obale, ktorá vonia fantasticky, teraz mám Clear diamond, no a rozhodla som sa kúpiť si túto modrú, ktorá vonia veľmi sviežo. Bude perfektná na leto :)


Beta karotén je mojou nevyhnutnosťou v lete. Dopujem sa ním stále minimálne mesiac pred dovolenkou. Ani tento rok som ho nemohla vynechať ;) Veľmi pekne a rovnomerne ma opáli, nemala by som sa tak rýchlo spáliť a taktiež mi opálenie vydrží dlhšie.


Z nekozmetických vecí by som sa chcela pochváliť novými F&F plavkami, ktoré som si stihla uchmatnúť v zľave. Ešte niekdy som nemala čierne plavky, no vždy som po nich túžila a tieto ma zaujali na prvý pohľad. Majú veľmi dobre riešený vrchný diel a milujem aj tú krásnu farebnú brošňu, ktorá ich celé oživí.


Z oblečenia mi v skrini okrem dvoch sukní pribudla aj táto úžasná riflovka od Orsay, ktorá bola posledná v mojom čísle :)


No a ešte sa musím pochváliť novým organizérom na karty, kreditky a pod. V prípade, že pôjdem večer do mesta alebo na dovolenke, kde budem mať len malú kabelku, toto puzdro bude perfektnou náhradou za peňaženku. Je pevné, vo vnútri ma dostatok priehradok aj na občiansky, kartičku poistenca a ďalšie dôležité veci. Dá sa zohnať na ebayi za nejaké 2 eurá :) I love ebay!

XO, Nicka


your photo name

2 komentáre:

  1. Betakarotén ti pomáha? Ja nevidím nijakú zmenu keď ho používam. Krásna riflová bunda a organizér.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No pred dvoma rokmi som ho nestihla zacat pouzivat a totalne som sa zlupala este na dovolenke a minuly rok nic :) Aj opalenie som mala intenzivnejsie...Dakujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť