streda 30. októbra 2013

Mýtický Ladybox Október 2013

Tak a opäť je tu koniec mesiaca a s ním aj nový Ladybox, ktorý sa tento raz niesol v duchu mýtického tajomstva. Internet bol prešpikovaný rôznymi špekuláciami o tom, čo môže obsahovať a kto myslel na Mythic Oil tak mal v podstate pravdu. Čo teda nakoniec box obsahoval a aké boli moje dojmy?



Plné balenie:

L´Oréal Mythic Oil Sparkling Shampoo (250ml) a Sparkling Conditioner (190ml)



O Mythic Oil som už čo to počula, aj vďaka blogerkám, ospevujúcim samotný olej na vlasy. Ja som tú česť s touto "značkou" ešte nemala. Šampón a kondicionér ma prekvapili, balenie vyzerá fantasticky a luxusne, a tá neskutočná vôňa :) Aj napriek tomu ma produkty potešili len z polovice. Šampón určite skúšať nebudem (nechcem riskovať zhoršenie stavu pokožky), preto ho asi podarujem ďalej. Avšak kondicionér ma potešil viac, určite ho vyskúšam a som zvedavá na jeho účinky. Obe v sebe obsahujú trblietavé čiastočky (ako vidno na obrázku dole) a vzácne oleje - argán a saflor (akokeby som mala vedieť, čo saflor je :D, k zrecenzovaniu kondicionéru si čo to budem musieť naštudovať :P).



Catrice Better Than False Lashes Volume Mascara (12ml)


Značku Catrice u nás máme snáď v každej drogérii. Kvalitou by som ju prirovnala k značke Essence, možno o kúsok je na tom lepšie. Má tiež niekoľko dobrých produktov, no nájde sa aj niekoľko úplných prepadákov. Neviem aké sú jej špirály, aj keď raz som jednu kúpila mamine a tá bola celkom spokojná. Špirála je veľmi univerzálnym produktom/darčekom a myslím, že poteší skoro každého. Mňa síce nenadchla, pretože mám radšej iné značky, ale určite ňou poteším niekoho zo svojho blízkeho okolia, preto ju ani nebudem rozbaľovať (nechcem aby zvetrala). Má však pekné, strieborné balenie, vďaka ktorému nevyzerá lacno.


Catrice Ultimate Shine Lipstick - odtieň 060 (3,5g)



Tak na tento produkt som z celého boxíku zvedavá asi najviac a najviac ma aj potešil. Zbožňujem rúže a rada skúšam nové odtiene a síce mnohé dievčatá sa sťažovali na personalizáciu produktu, pretože všetky sme dostali rovnaký odtieň, mne to vôbec neprekáža. Podobnú farbu už vo svojej zbierke mám, no po vyskúšaní a porovnaní s rúžom od Yves Rocher, ktorý bol pred pár mesiacmi tiež v Ladyboxe som zistila, že sa tieto dva odtiene dosť líšia. Preto sa vééééľmi teším. V ľavo je Yves Rocher, v pravo Catrice a môžete si všimnúť, že Catrice je fakt veľmi jemný a čo som po prvo vyskúšaní spozorovala, tak aj príjemný na perách a má skutočne gélovitú formulu, vďaka ktorej sú pery pekne lesklé.



Skin79 Face Sheet Mask (20ml)


No a z plných produktov som v boxe mala ešte túto masku, čo ma v konečnom dôsledku tiež potešilo. Opäť značka, o ktorej som už počula, ale nemala tú možnosť vyskúšať, preto som "super excited" ako to dopadne :D Veľmi ma prekvapilo po otvorení, aká veľká ta maska je, ale potom som pochopila prečo. Maska je doslova ako maska na karneval, ktorú si aplikujete na tvár. Má výrezy na oči a ústa, čo vyzerá fakt smiešne :D Variánt masky je viac, mne prišla maska s aloe. Som na ňu strašne zvedavá, takže určite spíšem nejaké svoje pozorovania :)


Palmer´s CBF Firming Butter/Lotion


Ako poslednú vec som v balíčku našla ešte vzorku zpevňujúceho telového mlieka s kakaovým a bambuckým maslom, elastínom, kolagénom, vitamínom E a ženšenom. Nič výnimočné čo by ma zaujalo :)


Celkové hodnotenie a spokojnosť?

Spokojná som bola tak na 80%. Najprv som nadšená veľmi nebola, pretože z piatich produktov sama využijem asi tri, ale úplný prepadák to nebol. Ako ak by som mohla používať bežne dostupné šampóny a nepoužívala iné značky špirál, tak by som bola mega spokojná. Balenie veľmi bolo veľmi pekné, vydarené. Kaki, zlato čierna kombinácia - myslím, že tým sa pokaziť nedá nič. No a produktíky, ktoré nebudem môcť použiť dám niekomu na vianoce koho určite potešia :)

Prajem vám príjemne strávaný dník :*

XO, Nicka


your photo name

6 komentárov:

  1. Tenhle box se mi líbí ze všech asi nejvíc:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po prve... :) Ruze of Catrice su SUPER, mam ich niekolko a su jak masielko. :D Potom ta maska si myslim, ze bude super. Videla som ju uz u vela Azijskych blogeriek a tiez by som ju chcela vyskusat. Zda sa mi, ze je to super napad, dat si na seba taky akoby chladivy papier, ci handricku... paradicka. ;) No a to mlieko... Tato znacka je velmi znama a popularna medzi tehulkami, lebo vsetky produkty su velmi mastne, tak pomahaju ako prevencia pri tvorbe strii a ked sa zvacsuje brusko a tak... takze si to odloz na neskor. ;) :D No a so samponmi som na tom presne ako Ty. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No s tym ruzom mas pravdu :) Dlhsie som sa im vyhybala, ale uz nebudem :D Urcite si zadovazim aj ine farbicky :) A na tu masku sa tesim a urcite urobim recenziu ;)

      Odstrániť
  3. Vyzerá to dosť dobre. Najviac sa mi páči ten rúž. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť