streda 16. októbra 2013

New In

Včera mi trhali zub, takže dnes som mimo a oddychujem. Keďže mám trochu voľného času, chcela by som vám predstaviť zopár vecičiek, či už kozmetických alebo nekozmetických, ktoré sa mi za posledných pár týždňov doma nazhromaždili, a o ktorých som sa ešte nemala šancu zmieniť a ich zmienka stojí za to. Niektoré som si zadovážila ešte v septembri, iné len nedávno. Väčšina je ešte vo fáze testovania :D
Tak poďme na to!


Momentálne môj najobľúbenejší lak od Sally Hansen v prekrásnej burgundy farbe. Určite spravím aj podrobnejšiu recenziu.


Dosť sa mi štiepia nechty, preto som chcela vyskúšať tento nechtový zázrak, ktorý by mal pomôcť mojim nechtíkom, aby sa neštiepili a nelámali. Taktiež bude recenzia :)


Pri hľadaní make upu, ktorý by vyzeral prirodzene som narazila na tento Healthy mix od Bourjois. Čoskoro ho zrecenzujem, no prezradím, že už dlho som s ničím nebola taká spokojná.


Telový krém od Neutrogeny s tzv. "nordic berry" (Rubus chamaemorus) ostružníkom moruškou. Skvelý hydratačný krém, s príjemnou ovocnou vôňou.


Keď ja už tak zbožňujem výrobky Sally Hansen :D Tento raz som sa rozhodla vyskúšať aj ich odlakovač na suché a lámavé nechty. Má zvlhčujúcu formulu a dokonca príjemne vonia.


Color Tattoo nemusím veľmi predstavovať. U nás nie je veľmi veľký výber farieb, no v Tescu som naďabila na tento nový krásny odtieň 70- Metallic Pomegranate, ktorý nikde inde nemajú. Je to prekrásna farba na jeseň.


Túto bázu pod očné tiene som si nekupovala. Dala mi ju kamoška Lenka, ktorá ju vyskúšala asi 2 krát. Týmto jej veľmi pekne ďakujem. Neviem, či je u nás k dostaniu, pretože ona ju kupovala v Anglicku. Nie je to žiaden zázrak, neohúrila ma, no ani celkom nesklamala.


Ako iste viete, mojim stálym šampónom je už istú dobu Vichy. Momentálne však trpím hrozným vypadávaním vlasov, ktoré pri umývaní vyťahávam v chumáčoch. Neviem, či je to tým obdobím, počula som už od viacerých ľudí, že s tým majú problémy. Keď to pôjde takto ďalej, tak za pár týždňov budem plešatá :D Preto mi kamoška poradila šampónik Alpecin s kofeínom, ktorý je dobrý nie len proti vypadávaniu, ale aj na lupiny, ktorými tiež zvyknem trpieť. Zatiaľ som ho použila len 3 krát, takže som zvedavá, ako to dopadne.


Sprejik na nohy, ktorý som si kúpila do práce kvôli prezuvkám.


V práci máme na osobné veci veľmi staré skrine, ktoré strašne zatuchnuto smrdia a tieto voňavé vrecúška sú hotový zázrak :)


Yankee Candle vosky sú jednoducho úžasné. Nádherne prevoňajú celý byt a vydržia fakt dlho. Po zatvrdnutí v aromalampe ich môžete roztopiť znova a znova.


Tieto rukavičky som si zamilovala už na internete. Hoci väčšinou infantilné veci nenosím, tomuto som neodolala :D

XO, Nicka


your photo name

6 komentárov:

  1. Nejvíc mě zaujaly ty color tattoo a yankee candles. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Color tattoooooooooooooooo. :) Toto mam na oku skoro kazdy den teraz. :) No a tie rukavicky s "mustache". :D SUPER!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Su fakt skvele, ale pri mojom pouzivani a stridani tienov mi tieto vdrzia asi vecne :D

      Odstrániť
  3. To na lámání nehtů bych potřebovala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teším sa na tie recenzie. Inak zaujali ma tie tiene na oči. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiene su skvele. Mam dalsie dva odtiene a su uzasne :)

      Odstrániť