štvrtok 21. novembra 2013

Beauty Wishlist

Fashion Wishlist som vám ukázala pred pár týždňami, dnes je preto na rade Beauty Wishlist, teda zoznam kozmetických vecí, po ktorých moje srdce zúfalo piští :D Niečo mám v pláne zadovážiť si na vianoce sama, na niečo si budem musieť ešte nejaký čas počkať.


Urban Decay Naked 2 - paletka očných tieňov, s celosvetovým úspechom. Nepoznám blogerku/vlogerku, ktorá by túto paletu nezbožňovala. Je to už nejaký čas, čo si na ňu robím zálusk. Objavilo sa však na nete aj veľa fejkov, a keďže do zahraničia nechodím, ešte uvidím, kde si ju zadovážim.
Marc Jacobs Dot - parfém s úžasnou kvetinkovo ovocnou vôňou ma úplne dostal. Veľmi sa mi páčia aj Honey, no táto má u mňa pár bodov naviac :) Toto si určite kúpim na vianoce.
Dior Addict Lipstick - rúže z tejto kolekcie, sú veľmi jemné a a skvele vraj hydratuju a povedzme si, ktorá žena by nechcela niečo od Diora :D Mne sa konkrétne veľmi páči odtieň 249, ktorý je veľmi neutrálny. Opäť niečo, čo bude pod mojim stromčekom :)
Kérastase Soleil - regeneračná maska na vlasy od jednej z najlepších značiek na trhu. Kúpu plánujem už dlho, no stále sa vyskytne niečo iné.
Nars Blush - táto lícenka je opäť jedným z ospevovaných produktov. U nás v obchodoch ju nekúpim, preto by som musela objednávať na nete a viete ako to je s odtieňmi, ktoré nepoznáte. No na základe videa môjho obľúbeného vlogera a make up artistu Wayna Gossa som zistila, že najvhodnejším odtieňom pre mňa bude Orgazmus, čo je síce šialený názov, ale ide o krásnu, jemne broskyňovú farbičku.
MAC Frost Lipstick (Sequin) - opäť značka, ktorá sa u nás nepredáva, no na parfums.sk som objavila zopár produktov za celkom prijateľné ceny. Vlastniť rúž tejto značky bol odjakživa môj sen, ktorý sa dúfam čoskoro vyplní.

Tak to boli moji favoriti z kozmetických produktov, ktoré by som raz chcela vlastniť.
Aké sú tie vaše?
Máte také, ktoré sú pre vás nedosiahnuteľné a naopak také, ktoré chcete napríklad pod stromček?

XO, Nicka

Ozaj, ak ste sa ešte nezapojili do vianočnej Giveaway, neváhajte :*


your photo name

6 komentárov:

  1. no z týchto vecičiek by sa mi zišlo asi úplne všetko :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super vecičky :) marc jacobs voňavka je perfektná:) a na rúž od M.A.C. sa chystám aj ja:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vonavka ma strasne uchvatila a po Danielkinom komente si asi ten ruz nebudem kupovat :D

      Odstrániť
  3. Nicka, pockaj chvilu s tym Mac lipstickom, hlavne "frosty". Chystam sa urobit taku malu recenziu na vsetko co mam od Macu a ver mi ten ruz teda nieje mojim oblubenym. :( Strasne zalieza do vrasiek na perach. Urcite ina alternative by bola fajn, ale the "frosty" su des. ;) Inak Nakedku by som aj ja velmi chcela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ou, dobre, ze vravis :D Tak to mam jeden produkt minus :D Urcite by som s nim mala tie& problem, kedze mam pery neustale suche :) Vdaka za tip ;)

      Odstrániť
  4. Pekný wishlist. Flakón tej voňavky je nádherný. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť