utorok 5. novembra 2013

Zoeva Brushes Very Croc Part II.

V dnešnom príspevku budem pokračovať v recenzii štetcov značky Zoeva. V prvej časti som vám opísala štetce, ktoré sa dajú využiť na make up, púder, lícenku, bronzer a korektor, a dnes vám predstavím tie, ktoré využijete pri líčení očí.





Toto je trojica štetcov rovnakého tvaru, akurát sú odstupňované podľa veľkosti. Využiť ich možno pri nanášaní tieňov na viečko a pod obočie. Ja mám z týchto troch osobne najradšej ten úplne najväčší.


Tento štetec je určený na tzv. bledovanie, čiže rozotretie ostrých hrán a okrajov tieňov, aby sa vytvoril jemný prechod. Ja osobne ho používam skôr na nanášanie tmavšieho tieňa do vonkajšieho kútika.


Crease brush, ako už napovedá anglický názov, sa má používať na tieňovanie očného oblúka. Ja ho využívam aj ako blending brush :)


Tento krátky smudger brush je perfektný na rozmazanie linky alebo tieňu do tzv. smoky eye efektu :)


Určite všetci poznáte liner brush alebo štetec na gélovú linku. Môj starý má trošku divné štetiny, preto som sa tomuto veľmi potešila. Robí fakt prekrásnu a tenkú linku a práca s ním je ozaj jednoduchá.


Tomuto štetcu sa hovorí aj angle brush. Je to štetec na obočie skoseného tvaru. Podobné štetce mám dva, jeden od Revlonu, ktorý je mojim obľúbeným a ktorý využívam na obočie a druhý obyčajnejší, ktorý som zvykla používať na očnú linku. Tento má dosť tvrdé štetiny, takže si ho viem predstaviť používať fakt len na to obočie, pretože pri robení linky je to dosť nepríjemné.


Štetec neštetec :D Klasický špongiový aplikátor na paličke. Nikdy som nemala rada špongiové aplikátory a preto ho asi nebudem vedieť využiť.


Rovnaký štetc som už mala, ale zlomil sa mi, takže som rada za ďalší. Je perfektný, jedna strana slúži na prečesanie mihalníc, a druhá na úpravu obočia, v prípade, že ste naniesli veľa tieňu.

No a ako posledný tu máme štetec na pery.


Čo ma na ňom hrozne baví, že je skladací a vyzerá veľmi pekne a luxusne :) Štetinky sú príjemné, jemné a pery sa ním maľujú jedna radosť.



Štetce by som nakoniec zhodnotila veľmi pozitívne. Z celkového počtu 18 kusov dokopy veľmi nevyužijem asi len dva, čo je v celku dobré. Stránka zoeva ponúka niekoľko druhov sád štetcov. Ja som si túto objednala hlavne kvôli stippling brushu (ale aj tomu, že bola cenovo výhodnejšia a obsahovala viac štetcov), ktorý je fakt super. Kvalita je vidieť hneď na prvý pohľad, pretože sú krásne prepracované, majú drevené rúčky, názvy na nich sú vygravírované a štetiny prírodné. Zatiaľ som s nimi strašne spokojná a budem sa o nich starať najlepšie ako len budem vedieť, takže dúfam, že mi poslúžia čo najdlhšie.

Máte skúsenosti so štetcami Zoeva? Ak nie, akú značku používate, alebo po akej túžite?

XO, Nicka


your photo name

6 komentárov:

  1. Vyzerajú veľmi dobre :) musím si ešte nejaké doobjednať určite...ja mám ešte štetce Real Technics, tie sú tiež veľmi dobré a chystám sa aj na tie od M.A.C. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. su krasne!

    Pozyvam na narodeninovu giveaway o Gucci Rush 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no vyzerajú fakt super :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyhle fešáci by se mi moc líbily. Dávám teď dohromady dopis Ježíškovi, tak je tam určitě připíšu. ;-)
    Vivi

    Giveaway Starbucks

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite ich pripis, ak nie tuto sadu, tak aspo inu. Zoeva ma super stetce ;)

      Odstrániť