piatok 25. marca 2016

|Photo Random|

Zdravím zlatíčka,
po veľmi dlhej dobe som tu aj s foto randomom, v ktorom môžete trochu nakuknúť do mojej víkendovej rutiny, ako aj toho, ako to momentálne u mňa vyzerá. Bytík ešte potrebuje veľa lásky, takže podrobnejšie foto vám prinesiem snáď v najbližších týždňoch.


Deň žien bol tohto roku ozaj veľmi zaujímavý. Toľko kvetov a sladkostí som nedostala už ozaj dávno. Moja najdrahšia spolubývajúca ma potešila kytičkou prekrásnych tulipánikov, pretože vie, čo mám rada. A tak nám skrášľovali našu skromnú obývačku, ktorá hneď vyzerala útulnejšie a po prvý krát som sa cítila viac ako doma.


Za normálnych okolností som knižný maniak, no od novembra som nemala absolútne chuť čítať, pretože som študovala do novej práce a po rôznych knihách o sieťach a Linuxe som na iné čítanie nemala ani pomyslenie. No konečne som sa k tomu dostala a rozhodla som sa, že si prečítam niečo od Dominika Dána, ktorého ospevuje strašne veľa ľudí. Červený kapitán ide momentálne v kinách, preto bola jeho knižná predloha jasnou voľbou.


Cez týždeň nemám čas na nejaké vydumané raňajky a väčšinou končím ovsenou kašou, ktorú si len zalejem v práci. No počas víkendu sa vždy snažím urobiť si niečo fajné, niečo čo ma zasýti a zároveň prospeje aj môjmu telu. Vajíčka sú preto častou voľbou a milujem ich na rôzne spôsoby. Sú super rýchle a s nejakou zeleninkou, či syrom chutia báječne.


Ďalšie kvietky, ktoré som dostala, boli od kolegov z práce. Tí ma neustále rozmaznávajú ;)



A na záver opäť jedny z raňajok. Ako obyčajne to boli vajíčka, tentoraz so svardswaldskou šunkou a hermelínom. Samozrejme žiadne ráno nesmie na mojom stole chýbať šálka kávy. Tá sa pre mňa stala už akýmsi rituálom, milujem ju a mohla by som ju piť neustále, no snažím sa to obmedziť tak na dve až maximálne tri kávy denne.

Dúfam, že prežívate krásne Veľkonočné sviatky. Užite si voľno a hlavne ak ste ako ja a neznášate Veľkonočný pondelok, želám vám čo najmenej a podľa možností žiadnych kupačov :D


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára