streda 9. marca 2016

|Simple Smoky Eye Make Up|

Krásnu stredu želám zlatíčka,
dnes som si pre vás pripravila trochu dlhší príspevok, takže sa nebudem príliš veľa vykecávať a prejdem rovno k veci. Po dlhšej dobe vám ukážem, ako sa v poslednej dobe dosť často líčim a ako čo najjednoduchšie dosiahnúť efekt dymových očí, ktoré môžete pokojne nosiť aj do práce. Takže ako sa vraví "stay tuned" ;)


Pred každým líčením očí nikdy nezabudnem použiť podkladovú bázu. Istotne už viete, že mojou najobľúbenejšou bázou je tá od značky Urban Decay, no dlhšie mi doma na poličke stáli vzorky Zoeva bázy, ktoré som chcela konečne vyskúšať. Je to s ňou dosť ťažké, pretože je hrozne tuhá a práca s ňou chce trochu trpezlivosti, no tiene na nej vydržia naozaj po celý deň a či použijem túto alebo UD, rozdiel nevidno. Takže nad ňou asi do budúcna pouvažujem.
Veľmi som si v poslednej dobe obľúbila paletku Clinique, ktorá okrem krásnej, prirodzenej lícenky obsahuje aj tri skvelé tiene, pomocou ktorých som dosiahla tzv. "smoky eyes". Najskôr som na pohyblivé viečko naniesla stredný, šedý odtieň a poriadne ho rozblendovala. Nezabudla som ho naniesť ani pod oči, vďaka čomu bude celé líčenie mať lepší efekt. Nakoniec som plochejším štetcom naniesla tmavší odtieň po celej línii rias hore aj dole a opäť štetcom vytieňovala do stratena. Tento krok som zopakovala asi tri krát, až kým som s konečným výsledkom nebola spokojná.


Na obočie som ako vždy použila Brow Kit od Catrice, ktorý nemá u mňa konkurenciu. Skoseným štetcom som ho vyplnila a pomocou malej kefky aj prečesala. Na mihlanice som tentoraz použila maskaru False Lash Wings Intenza od L´Oréalu, pretože bez maskary to jednoducho nejde.


Čo sa týka bázy, tak v súčastnosti som sa po dlhej prestávke vrátila k make-upu Make Up For Ever High Definition Foundation (odtieň N120), ktorý perfektne svedčí môjmu tónu pleti, krásne prekryje jej nedokonalosti a zároveň vyzerá skvelo na fotografiách. Okrem toho vôbec nepôsobí ťažkopádne a pekne sa s ním pracuje.
Aby som trochu zakryla kruhy pod očami a prejasnila očné okolie, použila som môjho momentálneho favorita, korektor Catrice Liquid Camouflage (010 Porcellain).


Aby som pleti dodala trochu farby, použila som na líčka H&M lícenku Pure Radiance Powder Blusher v odtieni Brown Sugar, čo je krásna tehlovo hnedá farbička, ktorá sa perfektne hodí k červeným rúžom.
Aby som T zónu udržala trochu pod kontrolou, naniesla som na ňu trochu púdru Chanel Les Beiges v odtieni N20.


A samozrejme, že som nemohla vynechať ani pery. Rozhodovala som sa medzi dvoma alternatívami a to ceruzkou na pery MAC Cherry, ktorú veľmi rada nosievam na celých perách a ktorá vydrží celý deň ako pribitá. No nakoniec som vybrala niečo neutrálnejšie a siahla som po obľúbenej klasike Essence v odtieni 05 Cool Nude, ktorá na perách vyzerá skvelo a perfektne dopĺňa celé dymové líčenie.





Ako sa vám páči moje líčenie?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára