streda 18. septembra 2013

Fall Inspiration with Polyvore

Zbožňujem fashion blogy o novinkách z módneho sveta, o tom, čo je práve in, čo s čím môžem kombinovať, no najviac milujem tie príspevky, kde dievčatá prezentujú nejaké svoje vlastné nafotené outfity. Veľmi rada by som robila podobný štýl príspevkov, pretože móda je moja vášeň, no jednak nemám na to čas a na druhej strane nemám nikoho, koho by neotravovalo ma večne fotiť a nepripomínal mi, že som narcis :D A tak mi neostáva nič iné, len vytvárať umelé kreácie na Polyvore. Dnešný príspevok ma napadol vďaka už spomínanému čítaniu blogov, kde často krát sledujem, že outfit pozostáva z viacerých kúskov od jednej a tej istej značky.
So, enjoy!


Na celom outfite sa mi najviac páči sukňa z imitácie kože. Je to veľmi dievčenské a zároveň trochu rebelské, čo podtrhujú aj kotníkové rockerské kozačky.



Ak chcete niečo viac chic, táto značka je na to ako stvorená. Tmavo zelená je momentálne veľmi v kurze a kožušinková vesta ako aj veľká shopping bag dodávajú tomuto outfitu na elegancii a štýle.



Značka Zara vždy ponúkala veľmi sofistikované kúsky oblečenia. Veľkým hitom tohto leta bola tzv. skort alebo sukňo-kraťasy (skirt + short = skort) a nosiť ich môžete aj počas nasledujúceho ročného obdobia, obzvlášť v kombinácii s jesennými kúskami. Ak ste boli milovníkom károvaných košieľ, tak vás určite poteší ich comeback na módnu scénu.



Denim na denim, aj to je jedna z možností tohtoročnej jesene. Veľký boom zaznamenali aj tzv. tribal, teda kmeňové vzory, ktoré sú aj na tomto kabátiku.




No a nakoniec veľmi pohodlný, jednoduchý, casual outfit, v ktorom dominujú nohavice v prekrásnej vínovej farbe ako aj kabelka s leopardím vzorom.

XO, Nicka


your photo name

8 komentárov:

  1. Mango outfit se mi líbí asi nejvíc. I když mně se tam nikdy nic nelíbí, zrovna včera jsem tam byla :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono inak vyzeraju tie kusky na vesiaku a inak ked si ich clovek oblecie.

      Odstrániť
  2. Pekné kombinácie. Najviac sa mi páči druhý outfit a sako na predposlednom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ze? To sako nema chybu :) Dufam, ze take budu mat aj u nas...

      Odstrániť
  3. Super kombinácie. :) Aj keď nie všetko sa mi páči a je mojim štýlom... z HMka by som si vzala všetko... :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V HMku maju len velmi malo veci, o ktorych si poviem, ze tak toto nie :) Maju hrozne krasne a stylove kusky, len vacsinou ma zabije cena :D

      Odstrániť
  4. Bez skort by sa mi pacila zara ale ak by som nic nemenila tak vyhrava H&M

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V zahranici je skort velmi popularna, no u nas jej este ludia neprisli velmi na chut :D Mojim favoritom je tiez HM outfit ;)

      Odstrániť