piatok 13. septembra 2013

Nákup v Yves Rocher

Už dosť dlho som neabsolvovala nákup kozmetiky Yves Rocher. Kedysi som nevynechala ani jediný mesiac, no poznáte to, prídete do drogérie a objavíte kopec iných, cenovo priateľnejších výrobkov, ktoré musíte vyskúšať a tak vám je potom ľúto míňať peniaze navyše. Na YR sa mi veľmi páči, že je to nie len skvelá prírodná kozmetika za rozumnú cenu, ale páči sa mi aj ich snaha ľudí motivovať rôznymi darčekmi, a povedzme si, kto by nedostal rád niečo free. Už pri registrácii som dostala eko tašku a potom mi začali každý mesiac zasielať do schránky poukaz, ktorý keď predložím v predajni, tak mám zľavu na určité výrobky a dostanem darček. Taktiež vám dajú kartičku, s ktorou zbierate pečiatky a po určitom počte pečiatok si môžete vybrať z troch výrobkov, ktorý dostanete zadarmo. Čo som nakúpila tento mesiac?


Nebolo toho veľa. Ani tentoraz som si nevedela nič z ponuky vybrať, pretože mám všetkého doma dostatok, no zbadala som tento regeneračný krém na deň aj noc. Mala som ho už pred pár mesiacmi, no nevyhovoval mi, pretože bol na mňa príliš mastný a taktiež mi trochu vadila jeho vôňa. Obsahuje výťažky z mesiačika lekárskeho a ten na môj vkus vonia dosť ťažko. Tak som krémik posunula mojej mamine (ktorej posúvam všetko čo sa mi nepáči) a tá si ho ešte po dopoužívaní dlho nevedela vynachváliť a spomína ho doteraz. Preto som sa rozhodla kúpiť jej ďalší.



O zložení sa rozpisovať nebudem, odfotila som ho a je veľmi dobre vidieť. Krém má 50 ml a vyšiel ma v akcii na 5,50 €.


Čo sa týka pocitov z používania, keďže ja som ho skúsila asi iba dva krát veľa vám o tom nepoviem. Mamina ma suchú pleť, preto pre ňu nebol vôbec mastný, nezanechával mastný film na pokožke, pleť bola vypnutá, hebká a veľmi rozžiarená. Dokonca použila slovo oživená :D Takže dámy, ak máte suchšiu pleť, toto by mohol byť krémik ako stvorený pre vás.


Ako darček som vďaka poukazu získala tento krásny diárik na rok 2014 s perom. Mohla som taktiež dostať retiazku so Swarovského kryštálom, lenže to by som musela urobiť nákup nad 17 eur a až tak ma nič v ponuke nezaujalo. No potešila aj táto drobnosť.




Vernostná kartička s pečiatkami mi už prepadla v júli, ale keďže práve prechádzali na nový vernostný systém, uznali mi ich a tak som mala na výber medzi šampónom, antiperspirantom alebo ceruzkou na oči. Vybrala som si hnedú ceruzku a musím povedať, že vôbec nie je zlá. Ako vidíte na obrázku, robí krásnu linku a čo sa mi na nej ešte veľmi páčilo bolo to, že bola zabalená v obale a tak som mala istotu, že ju pre do mnou ešte nikto neskúšal :)

Tak a to by bolo všetko. Nákup nebol veľký, no o to väčšiu radosť som mala darčekov, ktoré som k nákupu dostala.
A čo vy? Máte radi kozmetiku od YR? Máte produkty, ku ktorým sa radi vraciate?

XO, Nicka


your photo name

6 komentárov:

  1. Stále si myslím, že si už konečne kúpim niečo z tej značky ale odrádza ma cena. Ten diár je krásny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ceny su trosku vyssie, ale v porovnani s inymi znackami, ktore ponukaju prirodne produkty su este pomerne lacny.

      Odstrániť
  2. Yves Rocher mám veľmi rada :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I very like cosmetics Yves Rocher ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť