nedeľa 5. januára 2014

Eyeliners

Na líčení najviac milujem linky. Nosím ich skoro stále, aj keď nie vždy sú dokonalé a bežne sa mi stáva, že mám jedno oko trochu inak namaľované ako druhé :D a aj keď mi ľudia vravia, že nie, ja to vždy vidím. No taká linka, s ktorou by som bola na sto percent spokojná sa mi podarí tak nanajvýš tri krát do roka. Ako ste na tom vy? Čo sa týka produktov na robenie linky, vyskúšala som už asi tak všetko, od klasickej ceruzky, ktorú som využívala v puberte asi najviac (prechádzala som obdobím vzdoru) a často krát to vyzeralo až komicky :D ďalej nasledovali tekuté linky, linky v pere a vo forme fixky. Nejakú dobu som sa držala čistej prirodzenejšej linky z očných tieňov, no a naposledy som objavila krásu gélovej linky, ktorá, ako som zistila, mi vyhovuje zo všetkých asi najviac. V poslednej dobe som najčastejšie používala tri produkty, ktoré vám v skratke predstavím.




L´oréal Super Liner Blackbuster


V lete som vďaka Ladyboxu objavila linku vo fixke od L´oréalu, ktorá ma spočiatku veľmi neuchvacovala, pretože jej hrot bol na mňa moc hrubý a ťažko sa mi s ním pracovalo, no postupne som si na ňu zvykla a dokonca môžem povedať, že aj obľúbila.


Línia nie je úplne čistá, je vidieť, že je to fixka, ale kreslí sa s ňou celkom dobre. Nie je úplne najtmavšia, ale nie je ani najhoršia s akou som pracovala a čo sa mi na nej páči, že po odlíčení mi na pleti neostávajú tmavé fľaky. Taktiež je skvelé, že nevysychá rýchlo ako iné značky. Mám ju už od leta a ešte stále maľuje ako nová.


MUA Gel Eyeliner


Opäť ďalší produkt, ktorý som objavila v Ladyboxe a ktorý mi zmenil život :D Ale vážne. Stále som sa gélovým linkám vyhýbala, pretože som si myslela, že pracovať s nimi je veľmi ťažké a že na mne nebudú vyzerať dobre. No a totálne som sa mýlila. Je to tá najlepšia vec, akú som kedy na očiach mala a práca s gélovou linkou je super easy, aj keď aj v tomto prípade možno mať zlý deň a nemusí všetko výjsť podľa predstáv. Štetec, ktorý bol v balení mi nevyhovuje, pretože kreslí príliš hrubú linku a tak používam radšej štetec na linku od Zoevy, ktorý je na to perfektný. Jedinou nevýhodou MUA linky je, že vyschla strašne rýchlo.




Rimmel Waterproof Gel Eyeliner


Ešte pred Vianocami som v Tescu naďabila na ďalšiu gélovú linku, tentoraz od Rimmelu, ktorá je svojim obalom na nerozoznanie od MUA, dokonca aj štetec je rovnako nemožný, ale linka je o inom. Má krásnu tmavú farbu, jednoducho sa nanáša, netreba jej veľa, kým u MUA som musela nabrať omnoho viac a rýchlo zasychala. Táto nezasychá tak rýchlo, je veľmi vláčna a krásne sa s ňou pracuje. Robenie linky je teraz mojou najobľúbenejšou časťou líčenia.



Celkové hodnotenie:
Ak by som si mala teraz hneď vybrať z týchto troch značiek, určite by som kedykoľvek šla do obchodu po linku od Rimmelu. Hlavné dôvody - nevysychá, je vláčna, vodeodolná, má krásnu tmavú farbu a maľuje sa s ňou skvelo. Zvyšné dve značky nie sú zlé, ale L´oréalu by som vytkla, že sa pri slzení očí, alebo akejkoľvek známke vlhkosti rozmazáva a MUA linka mi hrozne rýchlo v kelímku vyschla, no a Rimmel prešla v týchto dvoch bodoch perfektne.

A čo vy? Ako si robíte linky, teda ak ich vôbec nosíte? Aká je vaša obľúbená forma linky a značka?

XO, Nicka


your photo name

8 komentárov:

  1. Loreal mě absolutně neoslovil, nedržel celý den a špatná manipulace, zato Mua jsou dokonalé, mě to jde super i s tím štetcem co je uvnitř, udělám s ním tenké i silné linky. Rimmel jsem nezkoušela. Jinak pěkný článek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vdaka :) No vyskusaj tu Rimmelku, mozno sa ti zapaci este viac ;)

      Odstrániť
  2. Jeee, linky zbožňujem, takže článok veľmi potešil..Momentálne mám linky od Catrice, od Astoru a prekvapivo najviac zbožňujem tie od Miss Sporty :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;) Som rada, ze ta clanok potesil...a aky typ liniek pouzivas? Tie Miss Sporty mas na mysli tekute? Lebo ak tie, tak ich mam, ale nie som z nich boh vie ako nadsena....

      Odstrániť
  3. Aj ja som spokojná s Rimmelkou ale už mi dochádza :/ Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný článok. Tiež zbožňujem linky, ale ešte som nenašla tú správnu. Teraz mám vo forme fixy od Dermacolu, ale nie je to nič moc. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť