sobota 1. februára 2014

Moje módne inšpirácie

Oficiálne je za nami ďalší mesiac a konečne je tu február. Strašne sa teším, pretože jednak nás čaká Valentín, ktorý zbožňujem a taktiež preto, že má tento mesiac len 28 dní, čiže zbehne strašne strašne rýchlo a potom tu bude marec a od neho je to už len krôčik k jari, ktorej sa neviem dočkať. Ale to asi každý. Na tento mesiac plánujem novú giveaway, ale aj niekoľko nových recenzií, k výrobkom, o ktorých ste snáď toho ešte veľa nepočuli. No aby to nebolo len o tom, rozhodla som sa dnes pre trochu inšpiratívny postík, ktorý sa bude týkať módy, trendov a toho, čo sa mne momentálne páči najviac.
Tak poďme na to!


Typický škótsky vzor patrí momentálne medzi moje najobľúbenejšie. Najviac zbožňujem červený, no páči sa mi aj v zelenej či modrej farbe. Ale ak by som si mala vybrať, tak určite skôr červený. Mám dokonca jednu šálu v tejto farbe a nosím ju takmer dennodenne, takže určite moja najlepšia investícia za minulý rok.



Náhrdelníky v zime nenosím rada. Jednak mi vadia, keďže som stále naobliekaná a taktiež vo mne vyvolávajú pocit chladu. No milujem ich nosiť na jar a v lete a čím sú väčšie, tým lepšie. Mám rada také kúsky, ktoré sú kombinovateľné s rôznym oblečením, pomerne neutrálne a hodia sa skoro ku všetkému, no ani ja raz za čas neodolám. Kúpim si totálne zbytočný náhrdelník, len preto, že sa mi na prvý pohľad zapáčil a vôbec som sa nezastavila a nepremyslela si, či ho budem mať k čomu nosiť.



Blúzky som ešte donedávna takmer nenosila, no za posledný rok som si ich obľúbila, hlavne vďaka značke F&F, ktorá ponúka široký výber, v rôznych štýloch, farbách, vzoroch a za priateľné ceny. A navyše som zistila, že môžu byť fakt pohodlné a zakryť nechcené partie :D Stali sa esenciálnym prvkom môjho šatníka.



Army boots, alebo aj kanady, sú možno pre niekoho nemysliteľné, no mne sa strašne páčia. Na ležérne dni sú ako stvorené a hodia sa k legínam, rifliam a dokonca aj sukniam, ak sú teda štýlové. Jedny si určite zaobstarám, len sa neviem rozhodnúť pre farbu. Uvidím, ktoré mi padnú do oka ako prvé.



Mikiny sú opäť v kurze. Môžete ich nosiť k hocičomu a hocikde, sú pohodlné, pekné, vyzerajú chic a sú teplé. Ďalší must have kúsok, chcela by som nejakú s pekným nápisom, ale nepohrdnem aj cool obrázkom.



Klobúčiky môžu byť veľmi roztomilé. Tento doplnok dodáva danej nositeľke určitú osobnosť. Môj názor na klobúky je ten, že ak ich chcete nosiť, nerobte tak preto, že niečo chcete zakrývať. Áno, sú dobré aj na to, ale často priťahujú ešte viac pozornosti, preto by ich menej sebavedomá osoba nosiť nemala. Je to proste vec, v ktorej sa nemusí cítiť každý pohodlne a ľudia na Slovensku nie sú zvyknutý, ak je niekto iný a vyčnieva z davu.



Sukienkovité topy, šaty, kabátiky, ale aj samotné sukne. V momente, ako sa dostali na scénu, zapáčili sa mi, no mylne som sa domnievala, že na mne vyzerať dobre nebudú. A tak som raz pri zľavách v mojom obľúbenom shope natrafila na top za 3 éčka a len tak zo srandy ho vyskúšala. Odvtedy mám doma ďalšie dva a nedám na ne dopustiť. Vďaka rozšírenému spodku vytvárajú ilúziu tenšieho pásu a zakryjú oblejšie bruško, čo je v mojom prípade ideálne.

Tak čo? Páčilo sa vám z toho niečo alebo naopak, našli ste niečo, čomu neviete prísť na chuť?

XO, Nicka


your photo name

5 komentárov:

  1. Krásny článok. I tiež zbožňujem klobúky a masívne náhrdelníky. :)
    Budem rada, keď sa zúčastníš mojej Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. army boots chcem už dlho veľmi sa mi páčia :D

    http://julca-fashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvely vyber maju vo Wojas, ale su tam trochu vyssie ceny :) Ale zas su celokozene :)

      Odstrániť