pondelok 24. februára 2014

New Phone Case

Telefón je pre mňa určitým spôsobom módnym doplnkom. Nosím ho všade so sebou a preto chcem, aby vyzeral dobre a pasoval ku všetkému. Samotný bez obalu je síce veľmi neutrálny, no s mojim šťastím sa vždy niekde ošúcha alebo otrieska a preto ho musím nejako chrániť. Keď som si nedávno vyberala nový telefón, chcela som pôvodne iPhone. Lákali ma všetky tie krásne puzdrá a vecičky, ktoré sa naň dajú kúpiť. No odradila ma cena a tak som hľadala lacnejšiu variantu, niečo čo by vyzeralo dosť podobne, no a nakoniec som to našla. Ale aby som prešla k tomu, o čom má byť tento príspevok, tak na ebayi som našla jeden úžasný kryt. Síce ho najprv poslali do Austrálie (omylom odobrali v systéme jedno čísielko zo smerovacieho čísla :D a už bolo zo Slovenska Austrália), preto som naň čakala 2 mesiace, no konečne som sa dočkala a musím povedať, že sa mi páči ešte viac ako na fotke. Veď posúďte sami :)




Ak vás kryt zaujal, môžete ho kúpiť TU a majú dokonca ďalšie dva motívy.

Tak ako sa vám páči?

XO, Nicka


your photo name

8 komentárov:

  1. waau máš krásny nový dizjan, ani som nevedela že si to ty ;) kryt vyzerá veľmi zaujímavo, aj ja potrebujem kryt na môj iphone tak musím pokukať niečo schopné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, veľmi si ma potešila ;) Už dlho som rozmýšľala, že ho zmením na niečo jednoduchšie a som celkom spokojná ako to vyšlo. Ebay ma neskutočný výber krytov a hlavne na iPhony :)

      Odstrániť
    2. Cez tu stranku/ predajcu najdes super kryty na rozne mobily :) aj ja som si odtial vybrala, doslo za 8 dni ;)

      Odstrániť
    3. Myslím, že si zatiaľ vystačím s jedným :D Ale videla som a dnes sa dajú zohnať fakt krásne veci. To s tým poštovným si mala šťastie :)

      Odstrániť
  2. Krásny výber. Veľmi sa mi páči vzor aj farby. Škoda, že ja mám nejaký čudný typ smartphonu, lebo som ešte nikde nevidela kryt na môj mobil. :)
    BTW: Máš úžasný nový dizajn. Krásna kolekcia fotiek.
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem a dakujeeeeeeem :) a na ebayi si teda nepozerala ci nahodou nemaju?

      Odstrániť