streda 10. septembra 2014

|Spotrebované produkty #2|

Zdravím vás kočky,
dnes si opäť dáme jeden príspevok o spotrebovaných produktoch. Ako som už v minulomesačnom poste spomínala, dala som sa na spotrebovanie všetkých načatých produktov, ktorých už som mala strašne veľa a teda vám opäť môžem ukázať, s čím som bola spokojná a naopak, čo už v obchodoch budem zdiaľky ignorovať. Pri fotení mi asistovala moja malá potvorka, ktorá sa za nič na svete nechcela zdekovať, tak som proste musela spraviť kompromis :D



Asi nemusím predstavovať opäť toto telové mliečko od Garnier. Je  riedšej konzistencie čo mám rada, rýchlo sa vstrebáva a nádherne vonia. Určite som ho doma nemala naposledy.


Šampón Biopha som vyskúšala kvôli problémom s vlasovou pokožkou. Myslela som si, že keď nebude obsahovať parabény a iné škodliviny, že mi bude vyhovovať. No nestalo sa. Pokožka ma svrbela a vlasy som mala ako z krepu kvôli čomu sa mi ťažko rozčesávali. Asi po troch týždňoch používania si ho privlastnil priateľ, ktorý s ním bol nadmieru spokojný, pretože mu nemastneli skoro vlasy. Takže, kto nemá nejaké problémy s pokožkou, tak by som odporúčila, no mne bohužiaľ nevyhovoval. Za veľké plus však považujem dávkovanie v podobe pumpičky.


Moja stálica v kozmetickej výbave. Momentálne používam inú lekárenskú značku, no uvidíme časom, či sa k vichy nebudem musieť vrátiť. Zatiaľ to bolo jediné, čo mi vedelo skrotiť ako lupiny, tak svrbenie hlavy. Ak mávate tieto problémy, vrelo odporúčam.


Neutrogena telový krém mi svojou tuhšou konzistenciou pripomínal všetky tie hutné telové maslíčka a hoci mám radšej riedše a vodnatejšie produkty, tento mi vôbec neprekážal. Pokožka bola krásne hydratovaná, jemná a nádherne voňala po divokej maline. Fakt nezvyzčajná vôňa, ktorá sa výrobcom podľa mňa veľmi vydarila.


Chcela som vyskúšať krém na nohy od Alverde, no nejako som sa v obchode uponáhľala a domov som si odniesla telový krém s pomarančom. Nakoniec som ho predsa len dopoužívala, ale nie som veľký fanúšik takýchto pomarančových vôní, takže pre mňa viac nie. Naopak krém na nohy, ktorý som si kúpila o niečo neskôr ma zaujal. Je hutnejšej konzistencie a vôňa tiež zvláštna, no na nohách mi to vôbec nevadí. Nanášala som ho večer a po aplikácii som si obula ponožky, pretože je fakt hustý a celú postel by som mala umazanú. Ráno som mala pätičky relatívne hebké a zatiaľ to je asi to najlepšie čo som vyskúšala, takže by som si ho určite kúpila znova.


Pleťovku Bioderma Sensibio taktiež nebudem predstavovať, veď ju všetci poznáme. Čo ma však zaujalo na tejto bolo balenie. Kupovala som ju za 3 eurá pred dovolenkou a vydržala mi viac ako mesiac, takže super ak chcete produkt hoc len vyskúšať a nechcete doň na začiatok veľa investovať. Trochu ma sklamalo, že sa fľaštička nedá použiť na niečo iné, pretože ju otvoríte jedine tak, že to celé vylomíte. Škoda.


Vzorku sprcháčiku mi poslala spoločnosť Weleda pri jarnom upratovaní. Väčšinou vzorky a miniatúrky odkladám lebo sú také chutné, až mi je ich ľúto použiť, no táto mi nedala a musela som zistiť, aká je. A je fakt super. Krémová, stredne hustá konzistencia produktu, vôňa granátových jabĺk, pokožka hydratovaná a hebká. Proste fantázia. Len keby tieto sprcháče neboli také drahé.


So špirálou The Colossal Volume Express Cat Eyes od Maybelline som bola určite spokojná viac, než s Rocketkou, no ani táto ma bohvie ako neohúrila. S najväčšou pravdepodobnosťou to bolo kvôli štetcu, ktorý bol z klasických štetín, i keď zaujímavo zahnutého tvaru. Mám však radšej umelé kefky (ako bolo na Rocketke). Bohužiaľ táto s mojimi mihalnicami veľa neurobila a dosť ich zlepovala.


Posledným produktom, s ktorým som bola spokojná bol lak L´Oréal v odtieni...., čo je nádherná oranžovo koralová farba. Ideálna na jarné a letné obdobie. Spomeniete si však ešte na jednu nevýhodu týchto lakov? Ich malý objem. No už len kvôli tej neobyčajnej farbe by som si ho kúpila znova.

Aké sú vaše skúsenosti s týmito produktami? Našli ste tu niečo čo zbožňujete alebo naopak neznášate?
Prajem vám krásny dník


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára