piatok 12. septembra 2014

|YSL Nail Lacquer|

Ahojte zlatíčka,
tak sa teším, že nás čakajú tri dni voľna. Juchúúúú :))) Kiežby to tak bolo stále. Brala by som 4 pracovné dni a tri voľné, vy nie?
Dnes mám pre vás pripravený jeden krásny nechtový post a verte tomu alebo nie, po dlhej dobe to nebude Salon Pro :D Že ako je to možné? Je to možné tak, že tento lak mám doma už zopár mesiacov a bola by škoda nezrecenzovať ho, keď je to taký nádherný produkt. Taktiež sa svojou farbou perfektne hodí na nadchádzajúce jesenné obdobie. Tak poďme na to :)

Ako iste viete, kozmetika YSL nie je vôbec najlacnejšia a radí sa teda k tzv. high end značkám. V mojej kozmetickej výbave zatiaľ nie je veľa jej výrobkov z pochopiteľných dôvodov, no aj napriek tomu som s produktami, ktoré som zatiaľ vyskúšala nadmieru spokojná. Okrem toho sa mi štýlovo páči asi zo všetkých značiek najviac. V jej produktoch je vždy veľa zlatej a vyzerá luxusne, čo mám rada :)


Odtieň, ktorý som si vybrala je číslo 8 a volá sa Fuchsia cubiste, čo je nádherná fuchsiovo-malinová farba. Je to moja typická jesenno-zimná farbička, ktorú určite využijem. Farby v podobnej palete proste na jeseň milujem. Tmavé odtiene pôsobia veľmi tajomne, žensky a vyvolávajú vo mne pocit tepla.


Čo sa mi na týchto lakoch veľmi páči je, že majú odnímateľný ozdobný vrchnák, pod ktorým sa nachádza obyčajnejší čierny plastový a vďaka tomu si ten pekný nezašpiníte a neošúchate. Viem s istotou, že podobný systém majú aj laky od Chanela a Diora. Taktiež sa ten plastový vrchnák drží lepšie, akoby sa držal ten veľký.


Pôvodne, keď som lak kupovala som chcela nejaký od Estée Lauder, ale predavačka mi povedala, že ich krytie nie je bohvie aké a keď som si všimla ten tenký štetec, tak som tento nápad okamžite zavrhla. Nakoniec mi poradila laky YSL, ktoré majú super široký štetec, s ktorým sa lakuje jedna báseň. Viem, že niekomu tenké štetce vyhovujú viac, takže v tomto prípade by som vám ich nedoporučovala. Na jedno natretie prejdete takmer celý necht, čo je neuveriteľné a podobne dobrý pocit z lakovania mám so Salon Pro, i keď v tomto prípade je to ešte o málinko lepšie.


Konzistencia laku je úplne skvelá. Lak nie je ani veľmi riedky, ani nehustne príliš rýchlo. Povedala by som, že je doslova až taká gélovitá. Krytie je perfektné už v jednej vrstve, ale ja som posadnutá dvoma, takže dve musia byť stále :D Lak nepruhuje a nerobí žiadne bublinky.
Výdrž laku je zhruba 4-5 dní (ako viete ja som dosť problematická a už aj to je na mňa veľa, takže u niekoho možno vydrží aj celý týždeň).


Farba laku sa mi veľmi zle fotila a táto posledná je o niečo reálnejšia než ostatné.

Celkové hodnotenie:
Lak ma príjemne prekvapil a určite jeho kúpu neľutujem. Má skvelú konzistenciu, krytie ako aj výdrž, štetec je pohádka a o finiši ani nehovorím. Jedinou nevýhodou je podľa mňa cena, no ak sa vám odtieň páči a nechcete za neho veľa utratiť, Rimmel Salon Pro má celkom dobrý dupe (napodobeninu) v podobe odtieňa Urban Purple za zlomok ceny. No ak chcete do tejto kozmetiky investovať, alebo sa len tak rozmaznať, vrelo produkt odporúčam. Poprípade si ho pripíšte na vianočný wishlist.

Čo neho poviete?
Prajem pekný deň


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára