streda 18. februára 2015

|Review Kiehl´s Midnight Recovery Concentrate|

Prajem vám krásne ráno,
tak ako každý týždeň, aj tento si dáme jednu recenziu. Dnes to bude o sére resp. koncentráte Kiehl´s s levanduľou, o ktorom už väčšina z vás určite počula, no zatiaľ toho v slovensko-českej blogosfére o produkte popísané nebolo. Neviem ako vy, ale ja som zatiaľ sérum ešte nepoužívala, takže je to moja prvá skúsenosť s podobným typom produktu a hoci som spočiatku výsledky veľmi nevidela, po čase sa ukázali, preto vám trochu tento produkt, ale aj samotnú značku predstavím.


Značka Kiehl´s nie je na trhu vôbec nová. Jej začiatky sa datujú až do roku 1851, kedy v New Yorku vznikol predchodca Kiehl´s lekárni, tzv. Brunswick Apotheke. Neskôr v roku 1891 učeň menom John Kiehl´s túto lekáreň kúpil a premenoval ju na Kiehl Pharmacy. Jeho následný učeň ju ďalej odkúpil v roku 1921 a po ňom ju zdedil jeho syn, ktorý v roku 1961 predstavil produkty určené pre pánov. A tak pokračovala história tejto značky, vynachádzali sa nové a nové produkty, až v roku 2010 uviedli na trh svoj Midnight Recovery Concentrate.
Značka poskytuje kvalitné prírodné produkty, ktorých základom sú extrakty z rastlín pochádzajúcich z celého sveta, ktoré nie sú len estetické, ale aj veľmi užitočné pre pokožku a vlasy.


Midnight Recovery Concentrate je nočné regeneračné sérum s rastlinnými látkami, ktoré má slúžiť na obnovu vzhľadu pokožky. Jeho úlohou je aj obnova a vyplnenie pokožky, aby bola hladšia a vyzerala zdravšie. Funguje na báze nočnej aktivity, kedy je pleť najviac prístupná na opravu poškodení, ktoré boli spôsobené agresormi počas dňa. Tento olej je z 99,8% prírodnej povahy a neobsahuje parabény.


Sérum som si veľmi obľúbila a zapáčilo sa mi už na prvý pohľad. Má krásne vintage balenie, sklenenú fľaštičku s kvapkadlom, ktoré ma na konci čierneho vrchnáka stláčací mechanizmus, vďaka ktorému nadávkujete presné množstvo po kvapkách za krátky čas. Moja aplikácia séra spočíva v nakvapkaní a nanesení 2-3 kvapiek buď priamo na tvár alebo v zmiešaní spolu s nočným krémom. Je to olej, takže pochopiteľne bude mastnejší, no je zvláštne, že po nanesení na pleť (bez krému) sa okamžite vpije a pleť nie je vôbec mastná, akoby ste si mysleli. Mne veľmi pripomína tzv. suché oleje.


Dlho som považovala olejovité séra z vlastnej nevedomosti a hlúposti za nevhodné pre moju mastnú pleť, avšak podrobným prieskumom a skúsenosťou som prišla na to, že to tak nie je. Rastlinné oleje sú naopak skvelé na tento typ pleti, krásne ju hydratujú, vyživujú a vypnú. Moja pleť je po použití séra omnoho menej mastná a ráno po prebudení vyzerá krásne, žiarivo a hlavne zdravo.
Sérum vonia ako čistá levanduľa, čo je úžasne ukľudňujúce pred spánkom (aj keď si viem predstaviť, že niekomu by to mohlo prekážať). 
Kupovala som ho v Prahe a neviem o tom, žeby sa táto značka predávala aj na Slovensku, čo je dosť škoda. Avšak dá sa objednať aj napríklad na stránkach http://uk.spacenk.com/women/ a http://www.johnlewis.com/.
Obsah produktu je 30ml a vyšiel ma na cca 1100kč, no vzhľadom na to, koľko málo produktu použijete (nemusíte ho používať každý deň) si myslím, že na kvalitné sérum to nie je vôbec zlé.
Avšak je to moja prvá skúsenosť s podobným typom produktu, takže vám ho neviem porovnať s ničím iným a taktiež nie je vylúčené, že v budúcnosti sa mi nedostane do rúk iné sérum, od inej značky a že to mi nebude vyhovovať viac.

Poznáte značku Kiehl´s?
Ak áno, aký produkt ste už vyskúšali?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára