streda 6. mája 2015

|New In #16|

Zdravím zlatíčka,
dnes bez intra a prejdem rovno k veci. Ďalší nový mesiac je tu a s ním aj novinky, ktoré sa u mňa nazhromaždili, kozmetika, ktorú momentálne testujem alebo ešte len budem a zopár random maličkostí. Tak sa poďme pozrieť na to, čo budem v blízkej budúcnosti recenzovať.


Ako už iste viete, minulý mesiac som sa zúčastnila akcie, ktorú organizovala Ziaja pre blogerky. Na konci sme si mohli vybrať niekoľko produktov a nejaké som si aj kúpila, výsledkom čoho bola plná taška vecí, z ktorých však nebolo všetko len pre mňa. Z toho, čo ostalo teda mne môžete vidieť na obrázku. Čoskoro plánujem recenziu na maslo na telo a krém na ruky s olivkou, takže sa máte na čo tešiť. Ďalej testujem gél na intímnu hygienu, čo je pre mňa trochu nezvyčajný produkt, ktorým som sa doteraz veľmi vyhýbala, no zatiaľ som veľmi milo prekvapená. Z pleťovej kozmetiky tu máme ešte čajovníkové tonikum, BB krém a kakaové maslo na pery. No a samozrejme som nemohla vynechať ani vlasy, preto som si vybrala nezmývateľný kondicionér v spreji, ktorý možno nahradí môj obľúbený magnóliový Klorane? No, uvidíme ;)


Už dlhšie som mala v pláne kúpu novej paletky. Potrebovala som ju? Ani nie, no tiene sú moja slabosť a hľadala som niečo veľmi univerzálne, využiteľné na každý deň, niečo matné, ale aj lesklé a za dobrú cenu. Po viacerých pozitívnych recenziách som dala teda šancu Zoeve a jej paletke Naturally Yours, o ktorej mám teda v pláne písať recenziu. No a keď už som tak mala otvorený nákupný košík, prihodila som doň aj štetec na korektor a na kontúrovanie. Mali by ste záujem aj o nejakú štetcovú recenziu, resp. niečo ako favorite brushes?


Z parfums.sk mi nedávno prišiel mail na skvelú akcošku pri kúpe produktov theBalm, no a keďže som mala akurát v pláne vyskúšať ich slávny rozjasňovač, bolo rozhodnuté. Do košíčka mi však spadol ešte bronzer Bahama Mama a k nákupu som získala mini Stainiac, ktorý funguje ako farba na líčka aj pery.


Koncom marca mi z Ameriky doputovala aj takáto krásna zásieločka (vďaka patrí Maťkovi a Janke, ktorý boli taký ochotný a priniesli mi ju až z New Yorku), no v apríli som ju už nestihla nafotiť, preto ju spomínam až tentoraz. Ak máte prehľad v zahraničných blogoch, určite poznáte tieto dve kultové produkty. Prvým je linka na oči v pere od Kat Von D a druhým lícenka Tarte Amazonian 12-hour Blush. Opäť produkty, na ktoré pribudne na blogu čoskoro recenzia + líčenie, v ktorom ich použijem.


Nakoniec tu mám ešte zopár maličkostí. Prvou je lak na nechty Eveline na lámavé nechty, ktorý ma zachránil, pretože v poslednej dobe som mala nechty v hroznom stave. Z Biodermy mi prišlo mini balenie pleťovej vody, ktorú som dostala zadarmo za vyplnenie dotazníka a registráciu, no a tá sa vždy hodí. A posledným kozmetickým produktom, ktorý plánujem zrecenzovať je kórejska? maska na čierne bodky na nose. Priateľ ju objednával z ebaya a je to fakt zvláštny no zaujímavý produkt, ktorý stojí za zmienku.


Prejdime však už k tým nekozmetickým novinkám. Leopardie Slip On botičky som objavila v Tescu, sú pohodlné (i keď pár dní som ich musela rozchodiť, lebo som mala na päte otlak veľkosti päťkoruny) a hlavne neutrálne a hodia sa ku všetkému.


Och ženy. Trebalo mi novú kabelku? Jasné že nie. Lenže červenú ešte nemám. Aspoň tak som si to oddôvodnila :D Poznáte to, keď si len tak browsujete na internete a zrazu vám na okraji vybehne reklama. A v tej bola táto červená kráska značky Baťa. Bola to láska cez internet. Ale musím povedať, že kúpu neľutujem, pretože ju využívam naozaj dosť často a hodí sa k strašne veľa veciam, takže v mojom šatníku pribudol naozaj univerzálny kúsok, ktorý budem nosiť celé leto.


Po dlhšej dobe som zavítala aj do Panta Rhei, avšak s jasným cieľom. Kniha Paper Towns od Johna Greena ma zaujala okamžite, ako som videla trailer k tomuto filmu, ktorý má vyjsť v lete a keďže The Fault In Our Stars bola prvá kniha, ktorú som v angličtine prečítala a čítala sa mi skvelo, rozhodla som sa skúsiť to aj s touto. Čo k tomu dodať? So far, so good! :)


V Tescu som natrafila na výpredaje športových tričiek, ktoré sa vždy hodia, hoc len na doma.


No a čierne rifle som zháňala už strašne dlho, ale nikdy sa mi žiadne nepáčili. Buď nemali ten správny odtieň, nesedel mi strih alebo materiál bol dosť na figu. No minulý mesiac som konečne natrafila na tieto v C&A a padli mi naozaj skvelo. Trochu ma však mrzelo, že asi po týždni som ich musela ísť reklamovať, pretože boli zle zošité a párali sa. Na tom by nebolo nič zlé, ale neznášam, keď vám v predajni ponúknu buď výber rovnakého tovaru alebo poukážku. Vzhľadom k tomu, že som nohavice veľmi chcela, vybrala som si tie isté (i keď o číslo menšie 36, lebo 38 už neboli, no aj tak mi padli, čomu som sa divila), to nebol až taký problém, no ak by naozaj nemali veľkosť alebo by som si nič vybrať nechcela, musela by som zobrať poukážku, ktorú by som asi nevyužila, keďže tam tak často nenakupujem. Takže to ma tak trochu nasrdilo.


Počas apríla sa v našej Botanickej záhrade konala výstava kaktusov a neodolala som týmto dvom krásavcom. Ide o mexické skalné ruže, ktoré by mali nádherne kvitnúť, takže uvidíme, či sa pošťastí.


Uff, tak to by bolo všetko. Ako to tak vidím všetko pokope, je toho dosť, i keď sa mi to zbieralo ešte od konca marca. 
Čo z toho vás zaujalo najviac?
Kozmetickú recenziu na aký zo spomínaných produktov by ste uvítali?
Prajem vám krásny dník


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára