nedeľa 4. októbra 2015

Giveaway

Zdravím zlatíčka,
jeseň bola už odmalička mojim najobľúbenejším ročným obdobím. Mám rada ako sa všetko v tomto čase mení, za každým rohom je kopec prekrásnych farieb, milujem babie leto, ale zároveň si niekedy užívam aj tie upršanejšie dni. Doslova sa vyžívam v jesennej móde, ktorá tento rok so sebou priniesla veľa horčicovej, rôznych vzorov, tartanu, kožušiny a ďalších skvelých vecičiek.
Ako som už v piatok avizovala na mojej facebookovej stránke, rozhodla som sa, že s príchodom tohto obdobia pre vás pripravím ďalšiu giveaway.
Čo teda môžete získať tentoraz a aké sú podmienky?
Čítajte ďalej a všetko sa dozviete ;)



Opäť pôjde k krabičku plnú skvelých produktov, plus niečoho navyše.
Ja ako lakový maniak som musela do giveaway, ako vždy, dať aj tentoraz nejaký láčik a tento Kiko v prekrásnej hnedej farbičke je ako stvorený jeseň.


K tomu sa hodí kakaový balzam na pery od Ziaje, s ktorým budú pery vždy krásne hydratované a vyživené a ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadnej dámy.


Na kakaovej vlne ešte chvíľu ostaneme, pretože som vám pribalila aj cestovné balenie Palmer´s telového mliečka, ktoré sa postará o vašu pokožku.


A pre krásne vlasy tu mám aj veľmi populárny suchý šampón Batiste, opäť v cestovnom balení, ktorý môžete prihodiť do akejkoľvek kabelky a mať ho stále po ruke.


Plus ako žena viem, že každá z nás sa poteší nejakým novým vzorkám, ktoré môže otestovať, tak som pribalila aj tie.


No nebude to len o kozmetike a nezabudla som ani na doplnky. Keďže mám okuliarov doma strašne veľa a ďalšie rozhodne nepotrebujem, rozhodla som sa vám venovať tieto fialovo-ružové krásky z časopisu Elle. Bola som síce v pokušení si ich nechať, no povedala som si, že ich určite využijete a prevetráte lepšie ako ja a myslím, že budú v dobrých rukách, nech ich získa ktorékoľvek z vás ;)


A na záver ešte tento roztomilý náramok v mentolovej farbe so srdiečkom, aby vám pripomínal, ako veľmi vás mám rada a vážim si vašu neustálu podporu.


Podmienky sú ako vždy veľmi podobné:

  • mať doručovaciu adresu v SR alebo ČR
  • byť pravidelným odoberateľom blogu na GFC
  • do komentov vložiť svoju mailovú adresu a prezývku/meno, pod akým ma sledujete
  • napísať mi, či máte radi jeseň a ak áno, čo na nej máte najradšej
  • ak chcete, môžete ma sledovať aj na facebooku (Nepovinné!)


Giveaway ukončím presne o tri týždne, t.j. 25.10.2015 o polnoci a víťaza vyhlásim na blogu aj na FB.
Želám vám krásny zvyšok víkendu!


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára