pondelok 5. júna 2017

|Urban Decay Little Perversions Kit|

Pred nedávnom som prehľadávala stránku notino.sk a natrafila som na jednu veľmi zaujímavú sadu od značky Urban Decay, ktorá patrí k jedným z mojich najobľúbenejších a to vďaka svojej vysokej kvalite. Cenovo je táto značka o niečo drahšia, no jej produkty sú ozaj zaručene špičkové.
V taštičke sa nachádzalo niekoľko mini produktov, ktoré som si po odskúšaní, až na jeden, veľmi zamilovala. Preto začnem tým, čo ma až tak veľmi nenadchlo a poviem vám aj prečo, a postupne prejdem až k tomu úplne najlepšiemu. 




Lesky na pery veľmi nemusím, pretože neznášam ako sa mi lepia celé pery, nehovoriac o vlasoch, ktoré sa do  lesku zalepia pri každom zafúkaní vetra. Už hneď na začiatku som vedela, že Lip Junkie Lipgloss bude s najväčšou pravdepodobnosťou pre mňa bez úspechu a mala som nakoniec aj pravdu. Nie je to úplne najhorší produkt na svete, to nevravím, pretože nie je z tých najlepivejších a má veľmi pekný finiš. Dokonca vďaka obsahu mentolu, ktorý cítiť už po prvom privoňaní, máte pocit brnivých pier, ktorým dodáva plnší vzhľad. Avšak aj napriek tomu som si cestu k nemu nenašla, ale je to len moja osobná preferencia. No aj napriek tomu ho možno raz za čas použijem ako toper na nejaký ten rúž, ale iba vo veľmi jemnej vrstve. Avšak čo sa mi na lesku neskutočne páči je jeho balenie, ktoré je praktické, gumové, s veľmi výrazným vrchnákom, ktorý pôsobí vkusne a draho.

Ďalší produkt na pery, ktorý som v taštičke objavila, bola povestná linka na pery 24/7 Glide On Lip Pencil v odtieni Naked. Na vyskúšanie tohto produktu som sa ozaj tešila, pretože všade na internete je o ceruzkách na pery, ale aj tých na oči, písané veľa pozitívneho. A že sa moje očakávania aj naplnia, som ozaj nečakala. Ceruzka je úplne iná, ako tie, čo som mala doposiaľ možnosť vyskúšať. Je veľmi zamatová, nanáša sa ako po masle, no v konečnom výsledku má matný finiš a drží na perách neskutočne dlho. Ak ste niekedy skúšali ceruzky MAC, tak viete, že tie sú o niečo tvrdšie a veľmi pery vysušujú (ak ich použijete na celé pery miesto rúžu). Ceruzka UD je oproti tomu menej vysušújúca a túto formulu osobne preferujem o niečo viac.




To, z čoho som však mala najväčšie obavy, že sa mi páčiť nebude, no nakoniec ma vyviedlo z omylu, bol single tieň Beauty With An Edge v odtieni Mushroom. Moja pôvodná predstava bola, že tento tieň nebude vôbec sedieť mojej pleti ani farbe očí a že bude pôsobiť veľmi ťažkopádne a špinavo, no nemohla som sa viac mýliť.  Je to nádherná šedo strieborná farbička, v ktorej akoby boli slabo fialkasté odlesky, vďaka čomu si myslím, že jej názov je ozaj príznačný a vystihuje ju. Keďže mám doma už jednu Naked paletku od UD, vedela som, že s konzistenciou by problém byť nemal a mala som pravdu. Tienik vôbec nepráši, má nádhernú hebkú konzistenciu a neskutočnú pigmentáciu, vďaka čomu kryje už v jednej tenulinkej vrstve a to dokonca aj bez podkladu. 

V balení sa však nachádzali aj vzorky všetkých podkladových báz UD, na ktoré som sa celkom tešila, pretože každodenne využívam bázu Eyeshadow Primer Potion Original, na ktorú nedám dopustiť. Keďže mi práve dochádza, prišlo mi len a len vhod mať do zásoby hoc len pár vzoriek, s ktorými som už tú česť kedysi mala a vydržali mi dosť dlho. Ak by vás zaujala recenzia na bázu Original, ako aj na tieto vzorky, môžete si o nich prečítať v staršej recenzii tu.




No a ako bonus bola k produktom nie len šikovná kozmetická taštička, ale aj praktické strúhadielko na ceruzky a double ended štetec. Taštička našla v mojej kabelke každodenné využitie ako úschovňa všetkých nabíjačiek, káblikov, slúchadiel, či iných technických vymožeností, ktoré sa mi vždy povaľujú v kabelke, zatiaľ čo so štetcom sa robia úplne fantastické a rýchle linky za pomoci očných tieňov. 




Celá sada ma vyšla na necelých 13 eur, čo je celkom dobré si myslím, vzhľadom na to, koľko produktov bolo v taštičke k dispozícii. Momentálne je však sada na stránke vypredaná, no ak sa rozhodujete pre kúpu niektorého z Urban Decay produktov, určite choďte do toho. Vrelo odporúčam vyskúšať niektorú z Naked paletiek. Mňa momentálne veľmi láka Smoky paletka, s ktorou možno vykúzliť nespočet krásnych líčení a v ktorej sa nachádza aj jeden veľmi krásny tieň s názvom Armor, ktorý mi veľmi pripomína už spomínaný psychadelický Mushroom. Takže to nezabudnite očekovať ;)


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára