štvrtok 28. marca 2013

Another dm Haul

Čaute všetci,
tak konečne je štvrtok a mňa čaká predĺžený 5 dňový víkendík. Veľmi sa na neho teším, ani nie kvôli sviatkom, ale pretože sa konečne poriadne vyspím :D No áno, spánok je pre mňa dosť dôležitý. Ale inak budem sviatky tráviť učením a pripravovaním sa na štátnice, takže mám čo robiť. Dnešný deň bol prekvapujúco dobrý, čo som teda nečakala. Ráno sa mi neskutočne nechcelo vstávať do práce, keďže som mala učiť a ešte aj mne samotnej sa trebalo učiť. No moji milí študenti ma milo prekvapili a zápočet zvládli na výbornú, takže snáď som ich niečo naučila :D Poobede sme sa s priateľom vybrali naobedovať do Optimy a keďže mal ešte nejakú prácu, zanechal ma tam samú, čo bola osudová chyba :D Keď je na nákupoch pri mne, tak mi aspoň vyhovorí kopec vecí z tej mojej hlavy. Avšak tento raz mi nemal kto klepnúť po paprčkách. V dnešnom príspevku vám ukážem, čo som si zadovážila počas svojho malého nákupného dobrodružstva v dm drogérii. Mali veľa vecí, ktoré ma zaujali a ktoré by som rada vyskúšala (a niektoré ešte bohužiaľ nemali, ako napr. lak na peri od Rimmelu, ktorý som straaaaaaašne chcela vyskúšať), no rozhodla som sa pre pár "essentials" a dve menej potrebné :D 


(300 ml, cena: 0,99 €)

Začala by som novým sprcháčikom značky Balea. Nie som človek, ktorý by si v tomto potrpel výhradne na jednu značku. Rada skúšam nové značky a vône. Donedávna som používala klasiku od zn. Dove a momentálne mám Yves Rocher s vôňou levandule, no zistila som, že táto značka mi vyhovuje viac v lete. Preto som v dm hľadala niečo, čo by ma oslovilo a keďže v poslednej dobe začínam byť obrovskou milovníčkou kokosových vôní, rozhodla som sa pre sprcháč s vôňou kokosu a kvetu tiary. Druhé pozitívum tohoto gélu je, že je krémovej konzistencie, preto dúfam, že mi bude vyhovovať počas tohto chladného obdobia viac.

(50ml, cena: v akcii 1,50 €, bežná 2,98 €)

(50ml, cena: 5,59 €)
Ako ďalšie som si kúpila 2 pleťové hydratačné krémy. V súčasnej dobe používam Garnier krém, ktorý mi pomaly, ale isto dochádza a mala som v pláne kúpiť si Biodermu Pore Refiner, pretože mám s touto značkou vynikajúce skúsenosti. No keď som videla tieto dve zlatíčka, nemohla som odolať a ešte k tomu dokopy stáli omnoho menej než by som dala za Biodermu. No uvidíme čo sa vyplatí. Krémy od Balei nepoznám, no produkty tejto značky mám veľmi rada. Vraj je vhodný na zimu a obsahuje aj ochranný faktor 15, tak uvidíme, či pôjde o nejaký zázrak. Neutrogenu som chcela vyskúšať už hrozne dávno a veľmi sa teším na jej testovanie. Nemal by pleť mastiť, zaťažovať, ani upchávať póry a mal by pomáhať pri odstraňovaní nedokonalostí. No tak na toto som hrozne zvedavá.

(4g, cena: 2,35 €)
Neviem prečo, ale značke Rimmel som sa dlho vyhýbala. No pár mesiacov dozadu som si kúpila prvý rúž tejto značky a zistila som, že vôbec nie je zlá, a dokonca som sa do nej trochu zamilovala. Dm drogérie majú už pár týždňov akciu na kolekciu rúžov Lasting Finish by Kate a musím povedať, že za túto cenu nie je čo váhať. V našich končinách je síce výber trochu menší ako v zahraničí, ale dá sa vybrať. Jeden rúž z tejto kolekcie už vlastním, no v inom odtieni a musím povedať, že z nich nemôžem. Sú proste fantastické. Výdrž je perfektná, hydratácia super, vôbec mi pery nevysušuje a farby sú krásne jasné. Neviem to síce porovnať s drahými rúžmi lebo si také nekupujem, no ak to porovnám s inými v tejto cenovej relácii (resp. tak do 5 eur), tak ide o pomerne kvalitnú sadu. Tento krát som si vybrala odtieň č. 07 (Rossetto), ktorý  je takej jemne ružovej až nude farby.







Čo ma ale úplne najviac v dmku potešilo bolo, že konečne rozšírili ponuku s nechtovými produktmi zn. Sally Hansen, ktorej je venovaný jeden obrovský regál. Juuuuuuuj, to som bola vo vytržení. Ihneď som si ho aspoň z časti odfotila a len som tŕpla, kedy spoza regálu na mňa vybafne sbskár :D Toľko krásnych odtieňov pokope som ešte nevidela a nemá ich ani žiadna iná značka. Konkrétny lak, ktorý som hľadala, pretože sa mi páčil na jednej blogerke z USA, nemali :( Tak nič no. Musela som si vybrať iný, ale aj tak to bolo dosť ťažké. Stála som tam dobrých 5 možno aj viac minút a dumala a dumala, až som nakoniec vybrala odtieň Pink Satin. Je to veľmi zvláštna perleťovo fialovo ružová farba :) Na poslednej fotke je trochu iný, ale na tretej fotke z obchodu v regále tretí zľava vidieť presne pekne zachytenú farbičku. Moje nechtíky nie sú momentálne v stave na ukazovanie, mali ťažký týždeň, pretože polovica z nich sa polámala, takže keď budú na tom lepšie, lak vyskúšam. 

Tak ako sa vám páčil tento haul? Máte skúsenosti s niektorou z vecí alebo s konkrétnou značkou?

Všetko sú to však veci, ktoré idem skúšať po prvý krát, tak len dúfam, že som si vybrala dobre a ak nie, tak poputujú k mojej mamine :)

A ešte vám chcem zaželať pekné sviatky a hlavne si poriadne užite voľno :)

XO, Nicka




your photo name

2 komentáre:

  1. tu Neutrogenu som mala, bola super, len po naneseni je taka "svieza" na tvari:), akoby mentolovo-chladiva, neviem to popisat, kazdopadne, ak si ju skusala vies o com hovorim:), v zime zaujmavy pocit..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No pouzivam ju uz par dni a az dnes som to zaznamenala...ani nie na tvari ako skor na pere, ked som si tam asi omylom krem zaniesla :) Kazdopadne je super, len som cakala ze bude menej mastnejsi.Ale inak mi vyhovuje.Raz som mala krem znacky Garnier a tvar mi doslova horela a scervenela, takze som rada, ze s touto znackou to tak nebolo :D Najblizsie sa chystam opat na Biodermu.

    OdpovedaťOdstrániť