sobota 16. marca 2013

CCC New Campaign

Pred pár dňami sme do schránky dostali nový leták siete obchodov CCC. Neviem ako dlho je táto značka na Slovensku, no v Košiciach je asi niečo vyše roka. Nová kampaň ma zaujala natoľko, že som sa na ňu ihneď musela ísť pozrieť na vlastné oči. V jeden deň som bola v predajni, ktorá je v Tescu a na ďalší som sa rozhodla preskúmať aj o dosť väčšiu predajňu v obchodnom dome Galéria. Obe predajne ponúkajú rovnaký sortiment, no v Tescu chýbalo niekoľko druhov výrobkov. V zime som si tu kúpila kožené čizmy zn. Lasocky a musím povedať, že som s nimi nadmieru spokojná (teda na jednu maličkosť - stratila som na jednej čižme malú kovovú aplikáciu s nápisom, ale čo už). Avšak kvalita týchto čižiem je nepopierateľná. Nosím ich celú zimu, pretože som ich kupovala niekedy v októbri a vyzerajú stále ako nové. Raz za čas ich vyčistím a prejdem voskom, ktorý som si v predajni zakúpila, ale inak im nevenujem žiadnu špeciálnu starostlivosť. No čo sa týka topánok, ktoré nie sú kožené, tak s tými skúsenosť nemám, no už na prvý pohľad mi prídu o dosť menej kvalitné, no za tie ceny čo ich predávajú, kto by sa sťažoval :)
Ale prejdem už k príspevku. Ako som už na začiatku spomenula, neskutočne ma zaujala kampaň, ktorej tvárou sa stala česká modelka a bývala miss sveta Taťána Kuchařová. Fotky boli nafotené v Barcelone a musím povedať, že Taťána na nich vyzerá neskutočne a firma CCC spravila veľmi dobre keď ju postavila do tejto úlohy. Tak posúďte sami :)


Táto kabelka bola pre mňa láska na prvý pohľad :))


Majú ich ešte v čierno červenej kombinácii a obe vyzerajú na živo wau!!! :)










Veľmi sa mi páčila aj kampaň jeseň/zima fotená v Paríži. Tu sú nejaké fotky:







Tak čo vy na to? Mňa v tejto kampani viac zaujali kabelky ako samotné topánky. Ale jedno nejde bez toho druhého :D

XO, Nicka

Obrázky dostupné na moda.sk, tlacovespravy.wordpress.com, sedmicka.tyden.cz, blog.mapaobchodov.sk, ahaonline.cz, tyden.cz, iglanc.cz


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára