štvrtok 22. augusta 2013

August Haul

Tento mesiac mi do mojej kozmetickej zbierky pribudlo zopár produktov. Niektoré som ešte nemala možnosť vyskúšať, iné mi hneď po prvom použití prirástli k srdcu. O ktoré produkty ide a kde ich zoženiete? To sa dočítate v nasledujúcom príspevku ;)


Tak v prvom rade by som začala s dekoratívkou. Ide o produkty Soft Sensation Lipcolor Butter od Astor a riasenku The Colossal Volum´Express od Maybelline. Samostatnú recenziu pripravím neskôr, preto sa o nich nebudem rozpisovať do detailov. Napoviem len toľko, že ide o dve úžasné produkty, ktoré som si zamilovala. Zakúpila som ich v dm drogérii, ale určite ich dostanete aj inde.



Z nedekoratívnej kozmetiky som si zadovážila nejaké tie produkty proti poteniu, ktorých nikdy nie je dosť. Zbožňujem antiperspiranty od Rexony, pretože krásne a dlho voňajú. Mala som už asi tri druhy, tento ružový ešte nie, tak sa teším na jeho vyskúšanie. Nie som typ, ktorý by sa veľmi potil a v zimných mesiac už skoro vôbec, preto mi Rexona maximálne vyhovuje. Ďalej som si kúpila guľôčkový antiperspirant od Garnier taktiež so 48 hodinovou ochranou. Síce tomu neverím (v prípade, že by som sa neskutočne potila), ale budiž. Tieto dve výrobky mám z Auchanu s Maďarska, no na 100% viem, že sa dajú kúpiť aj u nás, len vás vyjdu o niečo drahšie. No a do tretice som v dmku kúpila deodorant White Diamond značky Balea, ktorý stál neuveriteľných 1.49€ a má neskutočnú vôňu. Ostatné deodoranty tejto značky mi dosť smrdeli, ale tento vonia božsky. A na počudovanie aj celkom dlho vydrží.




Od Balei som objavila kondicionér na regeneráciu vlasov s argánovým olejom. Cenu si už presne nepamätám, no určite nestál viac ako 2 eurá. Produkt som mala možnosť vyskúšať raz, no už teraz sa stal mojim obľúbencom a určite v blízkej dobe vyskúšam aj iné produkty tejto rady a niečo vám o nich poreferujem :)


Do Auchanu som zavítala na ceste domov z kupka. Šla som tam hlavne kvôli jednej konkrétnej veci a to žiletkám, ktoré u nás vôbec nedostať a ktoré mi poradila Lenka, ktorej touto cestou ďakujem :* Nie sú to klasické žiletky, ale skracovače chĺpkov v oblasti bikiniek, ktoré vďaka svojmu tvaru chĺpky jemne zastrihnú. Práca s nimi je veľmi jednoduchá, je tam nižšie riziko porezania a hlavne nie je to také drastické ako holenie s klasickou žiletkou. Balenie troch kusov ma vyšlo na necelé 2 eurá.


Pri mojich potulkách Auchanom som náhodou narazila na produkt značky, o ktorej všade čítam samú chválu a ktorú som túžila vyskúšať. Ide o opaľovacie krémy a oleje od značky Hawaiian Tropic. Neviem, či sa na Slovensku táto značka niekde predáva, no v Košiciach som ju nevidela. Preto hneď ako som olej zbadala, musela som ho mať a to aj za tú cenu, že je už koniec leta a možno ho nebudem mať kedy použiť. Kto vie, kedy by som sa zas k tejto značke dostala. No cez víkend vraj ešte majú byť teploty do 30 stupňov ;)


A čo vy? Používate niektorý z produktov? Aké sú vaše skúsenosti?

XO, Nicka


your photo name

4 komentáre:

  1. Rúž od Astor vyzerá zaujímavo. Má veľmi peknú farbu. Z dezodorantov používam iba garnier, lebo viem, že ten na mne vydrží najdlhšie. A tie žiletky- škoda, že ich u nás nedostať. Skúsila by som ich. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rexona deo je nejlepší!! Kuličky já moc nemusím...

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť