piatok 10. októbra 2014

|Líčenie s Rimmel Scandaleyes|

Krásny piatok vám prajem,
tiež sa tešíte na víkend? Aj ja, pretože po ňom bude nasledovať posledný týždeň v práci a potom odchádzam do Prahy. Juchuuuuu. Keďže sme tu naposledy mali recenziu na tiene Scandaleyes od Rimmelu, dnes som si pre vás pripravila postík týkajúci sa líčenia s týmito tieňmi. 

Rimmel golden bronze make up
Toto je len krátka ukážka toho, ako ich rada nosievam ja. Líčenie bolo veľmi spontánne, preto si nevšímajte vlasy a tak :D Taktiež fotky sú trošičku svetlejšie, akoby som chcela. Budem na tom v budúcnosti musieť ešte popracovať. No možno vám to poskytne aspoň akú takú predstavu, čo s tieňmi, ako ich skombinovať a ako vyzerá ich výsledný finiš.

Tu je zoznam produktov, ktoré som na celý look použila:
L´Oréal Nude Magic BB krém
L´Oréal Volume Million Lashes maskara
Urban Decay Original bázu pod očné tiene
Urban Decay Naked3 paletka
Rimmel Wake Me Up korektor
Catrice sadu na obočie
Catrice rúž v odtieni 040
Rimmel Scandaleyes v odtieni Golden Bronze
Clinique Cheek Pop/Blush Pop lícenka

líčenie s rimmelom

Keďže mám mastné viečka a bez bázy mi tiene zlezú do hodiny, použila som podkladovú bázu Urban Decay Original. Potom som aplikovala Rimmel tiene na pohyblivé viečko a rozotrela ich prstom.


Pod obočie som naniesla tieň Strange z paletky Urban Decay a z rovnakej paletky aj tiene Limit a Nooner, ktoré som zmiešala a aplikovala do záhybu oka a poriadne rozblendila prechody. Nakoniec som ešte vo vonkajšom kútiku vytvorila V pomocou Darkside a opäť všetko spolu krásne rozblendila. Každý z nás je trochu asymetrický a mojou asymetrickou časťou sú oči, ktoré sa mi maľujú niekedy ťažšie, pretože mám každé z nich trochu iné a na jednom mám viac priestoru pod obočím, ako na druhom. 

rimmel tiene golden bronze

Keďže mám veľmi riedke obočie, zvýraznila som ho pomocou Catrice kitu na obočie, skombinovaním oboch tieňov z paletky. No a na riasy som naniesla špirálu L´Oréal Million Lashes Volume Excess, ktorá ich krásne predĺži a zvýrazní.

rimmel ocne tiene

Na pleť som použila BB krém od L´Oréal, modré kruhy v okolí vnútorného kútika som prekryla korektorom Rimmel a líčkam dodala trochu farby pomocou Clinique lícenky. Nakoniec som celý look zakončila rúžom Catrice v jemnom koralovom odtieni. Celé by to vyzeralo skvelo aj s linkami, čo by pozdvihlo líčenie na vyššiu úroveň. 
Nie som žiadny profík, takže to proste neberte tak, že vás chcem učiť ako sa správne líčiť, lebo to poriadne neviem ani ja a tiež v tom mám medzery, no sú lepšie aj horšie dni. Takže to proste berte s veľkou rezervou a rada uvítam akékoľvek vaše komentáre. Líčenie k hnedým tieňom si nechávam na inokedy, pretože budú spojené s použitím jedného produktu, ktorý budem tiež recenzovať, takže nebojte, nezabudla som ani na tie.
Ak vás zaujíma recenzia k týmto tieňom a ešte ste ju nečítali, nájdete ju TU.


Tak ako sa vám líčenie pozdáva?
Máte doma tiene Scandaleyes od Rimmelu?
Vyskúšali by ste aj iný z produktov, ktoré som použila?
Prajem vám krásny víkendík


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára