streda 22. októbra 2014

|Ziaja Sensitive - Micelárna voda + Nočný krém|

Krásne ránko vám prajem,
v dnešnom poste by som vám rada predstavila dva nové výrobky, ktoré mi asi pred mesiacom Ziaja (Žaja) poslala na testovanie. Tentokrát šlo o pleťovú radu na citlivú pleť Sensitive. Jej testovanie som si mimoriadne užívala, pretože pleťové veci ja veľmi môžem, takže rada by som vám o tom celom dnes niečo povedala/napísala (čudné písať "povedala" keď v skutočnosti píšem, ale viac sa mi to tam hodí). Upozorňujem, že hoci ide o sponzorovaný príspevok, je to môj ozajstný názor na tieto produkty a stojím si za ním na 100%.

Takže na vyskúšanie som dostala dva výrobky. Keď som rozbalila balíček a zbadala, ktoré produkty mi vybrali, skoro som zvýskla :D Viac sa trafiť nemohli. Momentálne som trochu obmieňala pleťovú rutinu (viac sa dozviete už čoskoro v príspevku o mojej momentálnej starostlivosti o pleť), čo súvisí hlavne s počasím a hoci stále trpím mastnou pleťou, chlad a vietor ju predsa len vysušujú (nie v tom zmysle, žeby bola suchá a úplne šupinatá, ale proste badám, že nie je taká vypnutá a vláčna ako v lete). Zbožňujem svoju Biodermu Sensibio, no chcela som už nejakú dobu vyskúšať aj niečo lacnejšie, hlavne na každodenné odličovanie, preto sa mi táto micelárka hodila perfektne.


Micelárna voda sa nachádza v priesvitnom balení, má tyrkysovo modrú farbu a obsah 250 ml. Fľaštička je veľmi praktická, viečko obsahuje malú dierku, cez ktorú dostanete na tampón primerané množstvo produktu. Vodička (ako celá rada) je bez parfemácie a parabénov, nijako nepení, oči nezaťažuje, nie je mastná, nezanecháva žiadne nepríjemné rezidua ani lepkavý pocit. Okrem toho neobsahuje alkohol, vďaka čomu ju možno používať aj na oči, ktoré po nej vôbec neštípu.


Ja osobne ju veľmi rada používam večer, na odlíčenie celého make upu, ktorý odstráni veľmi pekne. Určite to nie je 100% náhrada za Biodermu, čo sa týka odličovania, ale označila by som ju tak na 90%, pretože treba vynaložiť málinko viac úsilia na odstránenie maskary, prípadne gélovej linky. Inak si však myslím, že na to koľko stojí, sa oplatí ak ste napríklad študent s nízkym rozpočtom. Okrem toho Bioderma na môj vkus vonia až dosť, takže ak máte príliš citlivú pleť, možno vám Ziaja bude vyhovovať viac, pretože nevonia vôbec.


Ďalším výrobkom, ktorý som testovala je nočný krém, na ktorý som sa tešila ešte viac, pretože už stráááášne dávno som žiaden nepoužívala a tým dávno myslím zhruba 3 - 4 roky. S pribúdajúcim vekom badám, že moja pleť už nie je to čo bývalo za "mladi" a niekedy to chce riadny kopanec, aby som nevyzerala začervenalo a akoby som práve prekonávala chrípku. Obal je klasický tubový so šrubovacím uzáverom, čo osobne preferujem, lebo neznášam, keď mám polku produktu za nechtami. Má obsah 50ml a dostanete ho zabalený v krabičke s celofánom, vďaka čomu máte istotu, že kúpite hygienicky produkt, do ktorého v obchode nikto nešprtal so špinavými prstami (a verte mi, že aj to sa stáva).


Produkt neobsahuje silikóny ani minerálne oleje, čo ma nesmierne potešilo a rovnako je bez parfemácie. Tento krémik by mal pokožku počas noci spevňovať a vy by ste sa mali zobudiť s vypnutou a vláčnou tváričkou. Je stredne hustej, bielej konzistencie (nie je to ani taká hustá nivea, ale ani nič, čo by ste museli po rukách naháňať). Príjemne sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Ja si ho aplikujem každý večer pred spaním na vyčistenú pleť (vynechávam očné okolie, kam aplikujem očný krém) a nezabudnem ani na krk, kde ho rozotieram smerom z dola nahor (niekde dávno som čítala, že to pomáha proti vráskam :P).


Rada Sensitive obsahuje celkovo 6 výrobkov, takže okrem spomínaných dvoch vás možno zaujme upokojujúci denný krém, enzymatický peeling, krémový umývací gél na tvár & telo alebo pleťová maska.


Celkové hodnotenie:
Produkty ma vcelku prekvapili. Páči sa mi ich balenie (ako vždy), to, že neobsahujú žiadne škodliviny a parfémy a teda sú fakt šetrné voči citlivej pokožke. Ak nemáte veľa peňiažkov alebo nechcete zbytočne utrácať za drahé krémy a micelárky, určite sa oplatí ich vyskúšať. Mne osobne veľmi vyhovujú, nemala som žiadnu reakciu (no netvrdím, že niekomu sa stať nemôže). Sú to dva skvelé produkty každodennej potreby, takže si myslím, že značka Ziaja opäť trafila klinček po hlavičke ;)
Tak čo ne ne poviete?
Pozdáva sa vám niečo z týchto výrobkov?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára