pondelok 21. septembra 2015

|Dr.Belter Hydratačný gél|

Príjemné pondelkové ráno vám želám,
tak ako po víkende? Oddýchnutý? Keďže som teraz nezamestnaná, ten môj sa ešte stále neskončil. Popri každodennom prehľadávaní práce na internete som rada, že mám blog, ktorému sa môžem venovať a pri ktorom prídem aspoň trochu na iné myšlienky. Asi ste si už všimli zopár menších zmien, ktoré sa na blogu udiali a ktoré ešte stále nie sú u konca. Dobrá správa je, že blog bude mať čoskoro nový "make-up look",tak vás prosím o trpezlivosť.
Čo sa týka dnešnej recenzie, bude venovaná ďalšiemu produktu od Dr. Belter, ktorý mi bol zaslaný na testovanie.


Dr. Belter Intensa hydratačný gél, je produkt, ktorý je určený na hydratáciu pokožky. Možno ho použiť nie len na tvár, ale aj ruky, či dekolt, ktoré budú vďaka nemu príjemné hladké.
Gél má očividne gélovitú priesvitnú, konzistenciu, modrastej farby a veľmi jemnú lekárenskú vôňu, ktorá však nie je nijako nepríjemná a ktorá sa po vstrebaní produktu z väčšej časti okamžite vytratí.
Vďaka tomu, že neobsahuje žiaden tuk je vhodný aj pre použitie pod bežný krém, či dokonca aj make up. Pleť nezanecháva mastnou, iba jej dodá dávku okamžitej hydratácie.


Čo sa týka zloženia, pre tých, ktorých by to mohlo zaujímať, vypísala som ho nižšie, no bližšie sa k nemu rozpisovať nebudem.
Zloženie: Aqua, Sodium lactate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Amino acids, Phenoxyetanol, Sodium PCA, Fructose, Cocoyl proline, Urea, Inositol, Niacinamide, Parfum, CI 42090


Keďže som šla na dovolenku a vedela som, že moja pleť bude potrebovať každú pomoc akú jej môžem poskytnúť, rozhodla som sa produkt otestovať v bojových podmienkach. Páliace slnko a slaná voda majú z časti pre moju pleť blahodárne účinky, no ich najväčšou nevýhodou je, že pleť rýchlo dehydrujú a tento gél mi dosť pomohol. Aplikovala som ho vždy večer po osprchovaní, pred nanesením make-upu a moja pleť ho v momente doslova vysala. Po jeho použití bola krásne vypnutá, žiarivá, na dotyk hebká a nevykazovala žiadne známky mastenia. Make-up sa na neho nanášal naozaj skvelo. Nerobili sa mi na pleti žiadne šmuhy ani nič podobné. 
Na ruky som ho použiť neskúšala a to hlavne preto, že mi to príde ako mrhanie produktom, no určite by ste ho mohli použiť aj týmto spôsobom.
V konečnom dôsledku hodnotím produkt veľmi pozitívne, nemám k nemu jedinú výhradu. Robí to, čo sľubuje a to je to najdôležitejšie.
Ak vás tento produkt zaujal, kúpite ho tu za 18,15€.
A určite sa mrknite aj na predchádzajúcu recenziu venovanú krémovému deodorantu Dr.Belter.

Čo používate na hydratovanie pleti najradšej?
Máte vo svojej rutine nejaké špeciálne krémy, séra alebo iných podobných pomocníkov?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára