streda 4. novembra 2015

|New In #22|

Zdravím vás,
dnes si ukážeme druhú časť kozmetických noviniek, ktoré u mňa našli svoj príbytok.



Viete čo milujem na krémoch The Body Shop? Všetko! Ich super malé balenie, vďaka ktorému sa hodia do každej kabelky. Ich prekrásny dizajn, ktorý síce nie je dôležitý, ale mňa na oko teší. Ich príjemná, ľahká konzistencia, vďaka ktorej sa okamžite vstrebávajú a nelepia. A v neposlednom rade ich neuveriteľná vôňa, ktorú na rukách cítite dlhé hodiny. Recenziu som na nich už robila, tak si ju môžete prečítať tu. Pri mojej návšteve v Prahe som opäť zavítala do tohto obchodu a kúpila si ďalšie, pretože im nemôžem odolať a sú to produkty, ktoré budem kupovať určite stále dokola, lebo ažak veľmi ich milujem.


V Douglase sme počas Dni Marianne dostali k nákupu osušiek (áno divné, ale je to tak) riasenku Collistar a lak na nechty Douglas. Obe značky sú u mňa novinkou a hoci ich poznám už roky, nikdy som nemala potrebu od nich nič skúšať. Avšak lak sa zaradil medzi moje top obľúbené a to je už čo povedať, takže v prípade, že na túto parfumériu narazím znova, určite vyskúšam niečo ďalšie. Značka Collistar je asi najobľúbenejšia značka mojej kamarátky, ktorá ju stále ospevuje, preto sa na testovanie riasenky veľmi teším.


O Sudocreme som čítala veľa pozitívnych recenzií a keď som ho objavila u nás v dmku, povedala som si, že ho musím vyskúšať. Je dobrý na vyrážky, ktoré krásne vysuší a kamarátka do dokonca používa na zaparený zadoček svojho bábätka. Takže jeho využitia je naozaj široké.
Neutrogena krém bol kedysi u mňa stálicou a jedným z najobľúbenejších, takže keď som ho v Čechách objavila za 50kč, neodolala som aj napriek počtu krémov, ktoré doma mám.


Riasenka Lash Sensentional od Maybelline bola na mojom Wishliste už dlhšie a keď som (opäť) v Čechách videla toto super kombo, tak povedzte, ako som ho tam mohla nechať?!
O hybride bronzro-púdri som počula už na zahraničných blogoch a aspoň raz som sa mohla dostať k niečomu, čo ešte u nás nie je, ale podľa mňa v blízkej budúcnosti by mohlo byť. Podobný typ produktu som nikdy nevlastnila, takže sa z tejto kúpy teším dvojnásobne.


Samozrejme som si neodpustila kúpu ďalšieho balenia nočného krému Cien, keďže prvé balenie som už spotrebovala. A ak by som nebola spokojná, tak si ďalšie nekúpim, takže zjavne to o niečom svedčí a s najväčšou pravdepodobnosťou si kúpim aj ďalšie. Recenziu nájdete tu.


No a nakoniec tu mám jednu super vzrušujúcu novinku. Revlon konečne dorazil aj k nám na Slovensko. Výrobky tejto značky teraz nájdete vo vybraných predajniach parfumérii Fann. Osobne som sa tomuto zisteniu veľmi potešila a môj prvý nákup pozostával z maslíčka na pery v odtieni Fresh Watermelon.

Čo z týchto produktov vás najviac zaujalo?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára