streda 18. novembra 2015

|Produkty, ktoré ma sklamali|

Ahojte zlatíčka,
vítam vás pri ďalšom článku, ktorý bude dnes venovaný produktom, ktoré nepredčili moje očakávania, práve naopak. Pri kúpe produktov sa snažím riadiť racionálne a vždy si dopredu spravím aspoň menší prieskum, prípadne produkt otestujem v predajni a podobne. No nie vždy sa to vyplatí a niekedy sa utnem aj ja, prípadne dostanem niečo, čo mi absolútne nesadlo. No a dnes si ukážeme zopár takých produktov, o ktorých môžem povedať len veľmi málo pozitívneho.
Poďte sa teda so mnou pozrieť na to, ktoré to sú.


V prvom rade tu mám sprchový gél Beauticology, ktorý tuším predáva predajňa Marionnaud, avšak ja som ho dostala od kamarátky. Veľmi som sa mu potešila a už na prvý pohľad ma zaujal krásnym obalom a skvelou mangovo-mandarínkovou vôňou. To všetko by bolo naozaj super až dokiaľ som ho prvý krát nepoužila v sprche. Tak za prvé, takmer vôbec nepenil a ja osobne mám hrozne rada gély, pri ktorých mám pocit, že niečo robia. Tento som musela vytlačiť snáď 10x kým som mala aspoň aký taký dojem, že som umytá. Tento nedostatok by som ešte ako tak prehliadla nebyť toho, že ešte v ten deň som sa na chrbte hrozne vyhádzala, hlavne v bedrovej časti a preto som nemala odvahu skúšať ho po druhý krát a môžem len predpokladať, že bol toho príčinou.
Za mňa osobne má tento produkt veľké NIE!


Ďalší produkt bol opäť z kategórie tých, na ktorého testovanie som sa veľmi tešila. Na Rexonu Maximum Protection počúvam z každej strany chváli do nebies, preto som neodolala a jeden som si kúpila. Obyčajne používam sprejové Rexony a mám rada zelenú verziu, preto som aj v tomto prípade siahla po zelenej.
Avšak v mojom prípade sa ohúrenie nekonalo. Antiperspirant vonia pekne v tube, no po zreagovaní s mojim potom (a to sa veľmi nepotím) vonia čudne. Ale to sa zdá možno len mne, ale čo sa nepotenia týka, tak tiež to nie je bohvie aký zázrak. Počas chladnejších dní sa to ešte celkom dá, ale v lete, v najväčších horúčavách je to s ním úplne bez šance. Mala som pocit, že bez neho sa potím oveľa menej, než s ním.
A také biele fľaky na oblečení, ktoré idú dole len horko ťažko som ešte nevidela. Plus za tú cenu? Nie vďaka! Vrazila skoro doň okolo 6 eur a za tú cenu som mohla mať zásobu sprejov na niekoľko mesiacov. Ale aspoň som sa utvrdila, že nie všetko drahé je dobré.
Takže opäť ostávam pri sprejovej verzii.


Ďalším sklamaním boli pre mňa aj odličovacie obrúsky Balea na normálnu a zmiešanú pleť. Baleácke obrúsky mám zvyčajne rada, skúšala som tuším bielu aj ružovú verziu a bola som nadmieru spokojná, ale táto mojim potrebám nevyhovela. Servítky boli akoby málo vlhké a neodličovali dostatočne. No našťastie tento typ produktu nepoužívam až tak často.


Sklamaním bolo pre mňa aj pero na korekciu laku od Marionnaud. Kedysi, keď som ešte nepoznala fintu so štetcom na pery a odlakovačom, ktorá je omnoho lacnejšia a účinnejšia, používala som na vyčistenie okolia nechtov veľmi podobné pero od Essence, ktoré som kupovala viac krát, pretože som s ním bola veľmi spokojná. A tak som bola zvedavá aj na toto, no vôbec sa na Essence nechytá. Je slabé, vôbec mi lak neodstráni dôkladne a hlavne stojí omnoho viac. Takže za mňa jednoznačne nie.




Tiene Miss Sporty v tyčinke ma na prvý pohľad zaujali svojou krásnou šampáňo-krémovou farbičkou a po svočnutí v obchode som vedela, že za cenu okolo 2€ ich tam nemôžem nechať. Doma však prišlo obrovské sklamanie. Tiene mi na očiach ani s bázou UD nevydržia viac ako hodinku nanajvýš dve. Sú príliš krémové a zlievajú sa na viečku do čiarok. Veľká škoda, pretože farba je naozaj nádherná.


O korektore Nars ste už u mňa na blogu počuli toho viac. Raz ho chválim, inokedy zatracujem. O tomto korektore sa toho na nete popísalo neúrekom a je stále veľmi populárny v celej blogosfére. Mne osobne najprv neučaroval, pretože som ho používala pod oči, kde mi zaliezal do vrások a robil mapy. No neskôr som ho vyskúšala použiť na začervenalé miesta na tvári a čuduj sa svete, je fantastický. Takže z mojej strany je to taký Love-Hate Relationship.


Aj o kontúrkach Essence toho počúvam z každej strany hojne a všetci si ich veľmi chvália. Moja skúsenosť s nimi nedopadla práve najlepšie. Kontúrky sa mi rozpíjajú a rozmazávajú, čo ma naozaj sklamalo, no pri ich cene mi to až tak ľúto nie je. No bolo by fajn natrafiť na dobrý a lacný produkt.


No a nakoniec tu máme ešte lak Gabriella Salvete. Je to tiež jedna z lacnejších drogérkových značiek a mám od nich iný druh laku, s takým mierne trblietavým efektom. S tým som bola vcelku spokojná a tak som sa ešte v lete rozhodla, že skúsim niečo pestré a svieže ako túto fuchsiovú farbičku. Prišlo však sklamanie. Lak sa mi začal po dvoch dňom šúpať a dokonca olupovať, čo som normálne nechápala. Takže za mňa už viac nie.


Na záver chcem dodať len toľko, že vás nechcem od kúpy týchto produktov odrádzať, len vám vravím svoj názor na ne a moju skúsenosť. Ak ste už však produkty skúšali a ste s nimi spokojný, tak dobre pre vás :)

Máte nejakú skúsenosť so spomínanými produktami?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára