pondelok 16. novembra 2015

|Zoeva Naturally Yours Eyeshadow Pallette Review|

Krásne ránko želám,
dúfam, že ste mali fantastický víkend. Ten môj nebol práve najlepší, pretože som ho strávila "pilným" študovaním a najbližšie tri mesiace to bude asi veľmi podobné. Len pred nedávnom som si uvedomila, že som študovala vlastne dokopy 22 rokov a tak sa ani nečudujem, že môj mozog už niekedy vynecháva svoju činnosť. 
Ako opäť sa však vykecávam a nie o tom som chcela. Dnes som si pre vás pripravila recenziu na jeden produkt, ku ktorému som lásku nachádzala niekoľko mesiacov od jeho zadováženia. Je tomu už asi pol roka (neviem presne, pamäť mi už neslúži ako kedysi), takže na jeho otestovanie bolo naozaj kopec času. Pôjde teda o paletku tieňov Zoeva Naturally Yours a ako teda jej testovanie u mňa dopadlo?


Na začiatku chcem povedať, že s paletkami od tejto značky som doposiaľ nemala žiadne skúsenosti a túto som kupovala na základe mega pozitívnych ohlasov na internete. Keďže mám rada neutrálne farby, ktoré mojim očiam a pleti svedčia najviac, vedela som, že Naturally Yours bude pre mňa najlepšia voľba a šla som teda aspoň po farebnej stránke na istotu.

Obal paletky je kartónový s magnetickým uzáverom a paletka je veľmi tenučká. Spočiatku som sa bála, že dlho nevydrží, no po pol roku vyzerá stále rovnako (okrem zašpinenia tieňmi samozrejme) a to som s ňou aj cestovala. Som teda naozaj milo prekvapená a do budúcna už nebudem voči produktom v papierovom obale taká zaujatá.


Čo mi trochu na paletke na prvý pohľad chýba je zrkadlo, ktoré by sa mi v niektorých situáciách hodilo.
Vo vnútri sa nachádza 10 na prvý pohľad naozaj krásnych tieňov, z ktorými je možné urobiť nespočetné množstvo kombinácii líčenia. Každý tieň váži 1.5 gramu.


Čo sa týka samotných tieňov, tak tie ma trochu prekvapili. Všade som čítala, akú úžasne maslovú konzistenciu majú, čo sa mne osobne vôbec nezdá.
Matné tiene trochu prášia a trblietavé sú síce sýte, no čakala som skôr niečo na štýl tieňov UD a tieto sú také klasické. Nič, čo by ma nejako ohúrilo.

Taktiež ma trochu sklamalo, že odtieň Smooth Harmony, na ktorý som sa najviac tešila, pretože niečo podobné mi v zbierke chýbalo, vyzerá v skutočnosti na mojich viečkach podobne ako Casual Elegance, teda hádže odlesky do zlata. Je zaujímavé, že svočnutý na ruke vyzerá presne ako v paletke, ale na očiach úplne odlišne.


Ako vidíte na svočoch, tiene sú celkom pekne pigmentované. S bázou držia všetky po celý deň ako pribité, bez bázy netuším, pretože bez nej sa už nelíčim, lebo mi takýmto spôsobom na očiach nevydrží nič, takže by to nemalo žiaden zmysel.

Čo ma pozitívne prekvapilo je, že biely odtieň je naozaj biely a má krásnu silnú farbu (i keď ho až tak často nevyužívam), čo oceňujem, lebo takéto farby bývajú zväčša na prd. 

Ak by som si z paletky mala vybrať farby, ktoré používam najradšej a najviac, určite by to v prvom rade bola Soft&Sexy, ktorá je perfektná na blendovanie prechodov, záhybov a podobne a potom samozrejme trblietavejšie odtiene, ako Sweet Sound, či Forever Yours, ktoré stačí naniesť samostatne na pohyblivé viečko a rozžiaria tak akékoľvek jednoduché líčenie.


Čo teda dodať na záver? S paletkou sme si k sebe vzťah spočiatku nachádzali ťažšie, no postupne som si ju veľmi obľúbila a teraz ju už nedám z ruky. Pôvodne som chcela UD basic, ktorá má omnoho menej tieňov a za ešte vyššiu cenu, takže v konečnom dôsledku som rada, že som sa rozhodla pre Zoevu, i keď niektoré odtiene nesplnili moje očakávania.

Paletku dostanete na oficiálnych stránkach Zoeva za cenu 18,99€.


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára