pondelok 13. apríla 2015

|Bourjois Blusher Review|

Krásny pondelok prajem,
tak aký ste mali víkend? Konečne bolo teplúčko, preto dúfam, že ste si ho do sýtosti užili. Môj bol úplne fantastický a to aj vďaka Ziaji a babám z iných blogov, s ktorými som strávila takmer celú sobotu. V nedeľu sme s priateľom trochu oddychovali, absolvovali prechádzku po parku a vychutnávali si jeden druhého, keďže večer znova odišiel na služobku. Ešte jedenásť týždňov a bude po tom. Zdá sa mi to ako večnosť. No ale pre mňa ešte víkend neskončil. Čaká ma však menej príjemný deň u zubára, takže držte palce.
Opäť si dáme jednu malú recenziu, tentoraz pôjde o lícenku jednej známej drogérkovej značky. Bourjois lícenky pozná asi väčšina z vás. Do povedomia sa mi dostali už v čase, keď som o blogovaní ešte nemala ani potuchy. Všade na internete vidím fotky dievčat a ich zbierky kozmetiky a niektoré majú týchto líceniek 3-4-5. Niekoľko krát som sa na nich bola aj pozrieť, no nejako som ich kúpu odkladala. Naposledy som vo Fannku natrafila na skvelú akciu a bolo teda rozhodnuté - musím jednu vyskúšať. A ako to teda dopadlo?


Lícenka ma už na prvý pohľad zaujala svojim krásnym vintage obalom. Vyzerá ako z 50tych rokov a takýto štýl sa mi hrozne páči. Vo vnútri sa ukrýva samotný zapečený produkt, zrkadielko a štetec, ktorý na prvý pohľad vyzerá celkom dobre, no po vyskúšaní som zistila, že je ako všetky ostatné, ktoré pridávajú do týchto produktov. Je to škoda, pretože cena produktu by bez neho mohla byť pokojne nižšia. Zmysel takéhoto štetca teda nevidím žiaden.


Lícenka má magnetické uzatváranie, ktoré drží skvelo a balenie samotné je veľmi pevné. Tým, že je tak malé a bucľaté pôsobí dosť odolne.
Keď som produkt ovoňala, cítila som v ňom čosi sladké, korenisté, typicky francúzske a tak trochu retro. Neviem čo, ale niečo mi tá vôňa pripomína. Možno trochu vonné tyčinky, ak viete, čo myslím.
Obal uvádza, že neobsahuje žiadne parabény, čo je si myslím vždy veľmi vítané.


Dostupných je asi 16 odtieňov, čo je neviem či dobré, alebo zlé, pretože sa pri výbere neviete rozhodnúť. Ja som si nakoniec po dlhom zvažovaní vybrala krásny staroružovkastý odtieň 34 Golden Rose (Rose d´Or) so zlatými čiastočkami. Je to teda lícenka so shimmerom, nie matná a ak teda preferujete matné bez trblietok, v tomto prípade asi nepochodíte. 


Lícenka vyzerá na prvý pohľad výrazne, no nech vás to nezmetie. Swatch som musela urobiť na viac krát, aby bolo aspoň ako tak vidieť farbu, čo je v prípade zapečených produktov bežné. Je to teda veľmi nežná, prirodzená farbička, pri ktorej sa nemusíte báť, že to preženiete. Osobne mám však radšej také, ktoré sú trochu výraznejšie a do kúpi ďalšej už nepôjdem.
Za 2.5g produktu zaplatíte okolo 10 eur (aj menej, keď ho vystihnete v akcii - mňa vyšiel asi na 7€) a kúpite ho v parfumériách Fann, Marionnaud a ak sa nemýlim, po novom aj v dm drogériách, kde sa nachádzajú Bourjois stojany.

Máte nejaké skúsenosti s týmito lícenkami?
Aký je vás obľúbený odtieň?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára