pondelok 6. apríla 2015

|Out of a Comfort Zone Make-up|

Prečo som na dnes zvolila práve tento názov? Pretože to bude o líčení, pri ktorom som použila výrazný červený rúž, ktorý bol donedávna pre mňa totálne nepriateľný. No povedala som si, že musím vyjsť zo svojej každodennej rutiny (ulity) aspoň trochu a tak som k prirodzenému líčeniu zvolila tú najžiarivejšiu červenú. Čo všetko som teda použila?


Ako vždy som pred nalíčením pleť vyčistila pleťovkou a naniesla pleťový krém. Samotné líčenie stále začínam očami, ale dnes to kvôli fotografii bude trochu naopak. Takže na vyčistenú a hydratovanú pleť som aplikovala make up, konkrétne Clinique Anti-blemish solution v odtieni 03 Fresh Neutral, ktorý na blogu ospevujem neustále, pretože doposiaľ mi vyhovuje najviac. Krásne pleť zjednotí a hlavne zmatní, čo je v mojom prípade veľmi dôležité. A úplne najdôležitejšie je, že  mi nespôsobuje vyrážky a neupcháva póry.
Ďalej som pod oči použila ďalší momentálne najobľúbenejší produkt a to Estée Lauder Double Wear korektor (02 Light Medium) na rozjasnenie a prekrytie modrých kruhov. Pracuje sa s ním síce trochu ťažšie, no ak to nakoniec vychytáte, jeho finiš si zamilujete.
Ilúziu akých takých lícnych kostí, ktoré sú v mojim prípade hrozne malé, som vytvorila za pomoci bronzera The Body Shop Honey Bronzer (02 Fair Matte), ktorý vyzerá veľmi prirodzene.
Na líčka som použila trochu farby vo forme Clinique Chubby Stick (01 Amp´d Up Apple) a L´Oréal Le Blush (145). Rada kombinujem krémové a pudrové lícenky, ktoré krémovejšie krásne zafixujú.
No a nakoniec som pod oči a na T zónu naniesla trochu Bourjois Healthy Balance púdra (53 Beige Clair), ktorý pôsobí prirodzene a takmer ho na pleti nevidno. Inak momentálne púder nepoužívam skoro vôbec, keďže tento make up si to skoro nevyžaduje.


Keďže som vedela, že budem voliť výrazný rúž, rozhodla som sa nechať oči pomerne jednoduché a neutrálne. Najprv som aplikovala bázu pod očné tiene, pretože na mojich viečkach len tak niečo nevydrží. Už nejakú dobu je mojim favoritom Urban Decay Original báza, ktorá síce nie je najlacnejšia, no pre mňa je to "holy grail" produkt, bez ktorého si už líčenie predstaviť neviem.
Na pohyblivé viečko som aplikovala nový Kiko tieň v odtieni 220, ktorý hádže decentné ružovo zlaté odlesky. Do záhybu som aplikovala jemne piesočnato hnedastý tieň od Cosm´etiky v odtieni neznámom, ktorý je matný a vytvorí tak krásnu ilúziu väčšieho oka. Tento trik je na maľovaní očí môj najobľúbenejší. Vždy sa snažím pri akomkoľvek líčení, aj tom najvýraznejšou rozbledovať prechody a záhyb pomocou nejakého takéhoto hnedého matného tieňa, vďaka čomu vyzerá líčenie prirodzenejšie.
Vždy keď na internete vidím dievčatá s červenými perami, nechýba im čierna linka, ktorá dodá očiam ten va va voom efekt, takže ani ja som tento krok nevynechala a použila som ako obyčajne jedinú gélovú linku, ktorú mám a ktorej na 100% verím, Rimmel. Myslím, že vďaka tomu vyzerá celé líčenie lepšie, hlavne, keď sú oči namaľované len jemne.
Nakoniec som im dodala už len trochu maskary pomocou Lancome Hypnose Drama a vyplnila obočie Catrice Brow kitom, ktoré by inak vyzeralo hrozne.


Veľké finále spočívalo v aplikovaní červeného rúžu. Celý postup ako správne aplikovať takýto výraznejší rúž nájdete tu, no v podstate je to o vyhladení, hydratovaní, kontúrovaní a až potom samotnom aplikovaní rúžu. Mojim najobľúbenejším krokom, ktorý to celé dovedie do dokonalosti je vyčistenie hrán okolo pier za pomoci malého štetca a korektora. Myslím si, že tento spôsob by sa mal aplikovať pri použití akéhokoľvek tmavšieho rúžu, teda ak nemáte super stabilnú ruku chirurga, čo ja teda nemám a vždy vyjdem aspoň kúsok za čiaru, aj preto, že mám veľmi úzke pery.





A tu je už finálny look. Čo na neho poviete? To babyblue basic tričko je z H&Mka a myslím si, že neskutočne vyzdvihuje červenú farbu. Inak na nechtoch mám lak z rovnakej kolekcie ako rúž, tiež v odtieni Julianne.

Prajem vám krásny zvyšok sviatkov zlatíčka :* 


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára