streda 15. apríla 2015

|Deň so Ziajou|

Želám vám krásnu stredu,
ako som už v piatkovom poste avizovala, v sobotu som sa zúčastnila jednej skvelej blogerskej akcošky, ktorú pre nás zorganizovala značka Ziaja (Žaja). V príjemnom prostredí rozkošného obchodíku sa zišlo niekoľko naozaj skvelých báb, s ktorými som si fantasticky pokecala, a to nie len o kozmetike. Celá atmosféra bola veľmi príjemná, nenútená a som rada, že som dievčatá mohla konečne vidieť a spoznať aj osobne. Dnes teda prichádzam s menším fotoreportom z eventu.  Poďte sa so mnou pozrieť ako vyzerá jediná predajňa značky Ziaja na Slovensku a ako to celé prebiehalo.


Takto vyzerá Ziaja stánok v košickej Optime, ktorý nám (ako neskôr vysvitlo) závidia dokonca aj v Blave, takže to už je čo povedať. Je fakt skvelé, že máme na východe aspoň niečo iné a zaujímavé, čo inde nie je. Je síce malinký (12m štvorcových), no nech vás to nezmätie. Je veľmi prehľadný a obsahuje zhruba 400 všelijakých zaujímavých produktov. V predajničke vás obslúži pani Natália, ktorá je hrozne milá, ochotná a so všetkým vám skvelo poradí. Neskutočne rada sa sem vraciam. Nájde si tu svoje naozaj každý, od žien, cez mužov, dokonca až po tých najmenších.



Značka je veľmi cenovo priateľná, čo je v dnešnej dobe predraženej kozmetiky hrozne vítaným osviežením. A prečo tomu tak je? Dôvodom je, že pán Ziaja, ktorý značku založil odmietal investovať do drahých dizajnérskych obalov a radšej svoje úsilie a financie vložil do vývoja takých produktov, ktoré sú veľmi kvalitné a za rozumnú cenu. Mne osobne sa však práve jednoduchosť týchto obalov na produktoch páči. Vyzerajú veľmi nadčasovo a zároveň aj trochu retro. Presne podľa môjho gusta.


Ako môžete na fotografiách vidieť, široký sortiment obsahuje pleťovú kozmetiku, vlasovú, telovú ako sprcháče, gély na intímnu hygienu, telové maslá a mlieka, antiperspiranty a mnohé ďalšie. Okrem toho sa už aj u nás po novom začala predávať lekárenská rada Ziaja Med, ktorá je v Poľsku bežnou súčasťou lekární.



A na svoje si tu prídu aj mamičky a ich ratolesti. Krásne, oči chytľavé balenia produktov pre deti zaujali dokonca aj mňa a to mi ťahá na 30tku :D Detské kolové a žuvačkové sprchové gély voňali naozaj lákavo a len veľmi ťažko som im odolávala. No s veľkou pravdepodobnosťou sa po ne ešte niekedy vrátim.


Tak a tu už je časť našej Ziaja partičky. Každá z prítomných dievčat sa venuje blogovaniu, predovšetkým o kozmetike a väčšinu blogov aj sama pravidelne čítam, takže bolo príjemné spojiť si tvár s danou pisateľkou. Okrem toho boli baby neskutočne milé, skromné a hlavne veľmi pekné a hrozne im to v ten deň slušalo, nemyslíte? (ak si teda odmyslíte moju maličkosť :D)


Nesmelo chýbať ani pózovanie s produktom (Purpurová lastovička s purpurovým obalom v pozadí :P).


Súčasťou eventu bol aj obed v miestnej reštaurácii Pizza Olive, kde varia naozaj fantasticky a kde sme pokračovali v trochu uvoľnenejšej konverzácii. Cestoviny s lososom nemali chybu a určite si na ne ešte niekedy zájdem.


Po obede nasledovala procedúra v nechtovom salóne, kde nám milé manikérky spravili ošetrenie a masáž rúk. Bolo to strašne príjemné a v spojení s výdatným obedom to na mňa malo tak trochu utlmujúci účinok, pretože som skoro zaspala. Ale ako som sa neskôr dozvedela, nebola som jediná. Ak si aj v salóne nechcete dať spraviť gélové nechty, vrelo vám odporúčam jeho navštívenie aspoň kvôli zrelaxovaniu.




Príjemný deň sme zakončili ešte príjemnejším večerom vo skvelom podniku v centre. A tu už môžete vidieť celú zostavu. Zľava Peťa zo Ziaje, ktorá to všetko spáchala a ktorej zo srdca veľmi pekne ďakujem, že som sa mohla celej akcie zúčastniť. Ďalej Janka zo Save On Beauty, Zuzka alias Purpurová lastovička, Saša alá Bianca Principessa, Mimka z Beauty Diaries a po mne nasleduje Zuzka z blogu Sue and Colours.


Na stretnutí sme každá dostali voucher na sedem produktov, ktoré sme si mohli priamo v predajni vybrať. Plus som ešte niečo nakúpila a dostala som ďalšie dva produkty grátis. Výber bol veľmi ťažký, predsa len toľko skvelých a fajnových vecičiek, až máte problém sa rozhodnúť. No nakoniec po konzultácii s ostatnými babami a ich vrelých odporúčaniach sme nejako postupne každá dospeli k finálnemu výberu. Ten môj teda môžete vidieť na obrázku. A tak som domov odchádzala nabalená s kopou nových  a zaujímavých produktov, z ktorých budem väčšinu postupne testovať, načo sa už teraz strašne teším.


Ešte raz sa chcem poďakovať všetkým, ktorý sa akcie zúčastnili. Bolo mi s vami naozaj super a dúfam, že toto nebola posledná akcia takéhoto typu. Na záver by som sa chcela poďakovať ešte jeden veľmi milej osôbke a to pani Ondrejkovičovej, ktorá nás poctila svojou prítomnosťou a spríjemnila už tak veľmi príjemný deň.


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára