pondelok 30. novembra 2015

|November Favorites|

Krásny začiatok týždňa vám prajem,
tak a je tu koniec ďalšieho mesiaca. Strašne rýchlo to tentoraz zbehlo a ako sa spieva v mojej obľúbenej piesni "nič netrvá večne, ani chladný novembrový dážď". Tento mesiac nebol pre mňa práve najlepší a preto som rada, že je už u konca a dúfam, že bude už len a len lepšie. Pretože po daždi obyčajne prichádza slnko, či tak nejako nie? :D
Dnes je teda čas na nových obľúbencov. Tento mesiac ich veľa nebolo a dalo by sa povedať, že skoro žiadny, pretože som používala skoro to isté dookola a nemala náladu na skúšanie nových vecí. Ale nebojte sa, ďalší mesiac sa to trochu spestrí ;)
Tak sa poďme pozrieť na mojich najvernejších sluhov za tento mesiac.


Krém od The Body Shop vám asi nemusím veľmi predstavovať. Najlepší krém, aký som kedy mala a jahôdková vôňa je jedna z mojich najobľúbenejších. Vždy keď ho vytiahnem z kabelky, žne obrovský úspech. Až sa bojím, čo bude, až ho spotrebujem :(


Ďalším verným pomocníkom mi tento mesiac bol púder Bourjois Healthy Balance, ktorý ako z názvu vyplýva, zabezpečí zdravo vyzerajúci balanc pokožky. Krásne ju zmatní, pričom na tvári nevyzerá vôbec ťažkopádne a jeho ovocničková vôňa ma hrozne baví.


Po dlhom čase som konečne zo zásob prevetrala aj olej na pery od Clarins v malinovej príchuti, ktorý pery krásne hydratuje a vyživí. Okrem toho im dodá krásny lesk a zdravú farbu, takže čo viac si priať, že?


Myslela som si, že na jeseň začnem viac používať klasické make-upy, no nejako som sa postupne vrátila k tomuto Clinique BBčku, na ktoré nedám dopustiť. S ním mám pocit, že na tvári nemám nič a krásne pleť zjednotí, takže odporúčam ho všetkými desiatimi. Jedinou nevýhodou je, že je hrozne tekutý a sem tam sa ním ofrkám na oblečenie, takže určite sa oblečte až po namaľovaní :D


No a na záver by som chcela vypichnúť ešte tohto naozaj skvelého pomocníka od Eveline, ktorý mi opäť raz dal do poriadku nechty, aby boli znovu silné a krásne dlhé.


A to je na dnes všetko. Vravela som, že to bude krátke, tak snáď mi odpustíte a budete trpezlivý. Pri všetkom čo sa teraz dialo a pri zhone v práci som nejako nemala ani náladu ani čas veľmi experimentovať. No v decembri sa môžete tešiť na nové skvelé recenzie a budú nás čakať aj koncoročný obľúbenci, kde si zhrnieme aj produkty, ktoré u mňa tento rok excelovali.
A samozrejme, nezabudnite sa zúčastniť giveaway, ktorá od včera beží na blogu ;)

Želám vám krásny týždeň! 
Majte sa tu krásne ;*


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára