piatok 26. októbra 2012

Češete si vlasy správne?


Česanie je veľmi dôležité a to nie len z hľadiska rozčesania pomotaných vlasov, ale aj z hľadiska hygienického, aby ste zabránili hromadeniu akýchkoľvek malých potvoriek na vašej hlave. Avšak túto činnosť často nevykonávame nesprávne a môže tak dôjsť k poškodzovaniu našej drahocennej koruny krásy. Preto vám ponúkam niekoľko rád ako možno zlepšiť zdravie vašich vlasov.



Mokré vlasy
Keď je vlas mokrý, stráca svoju elasticitu a preto česanie za mokra môže nadmerne poškodzovať vaše vlasy. Používanie kondicionéru je veľmi dôležité a taktiež použite namiesto klasického hrebeňa taký, ktorý má veľké zuby.

Kvalita vs. kvantita
Nie je pravda, že si vlasy musíte česať 100x. Všetko závisí od hrúbky vlasov, no bohato postačí 10-20 prečesaní na každú stranu.

Vyberte si správny hrebeň
Investícia do skutočne dobrého hrebeňa je na nezaplatenie. Ak máte jemnejšie vlasy, mali by ste používať kefy z diviačích štetín, zatiaľ čo hrubšie a silnejšie vlasy potrebujú zmes syntetických a prírodných vlákien.
XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.pinterest.com, http://wallstickers-decals.com/store/product/disney-tangled-rapunzel-removable-wall-decals-57401294221010/ a http://antiagingtreatments.blogspot.sk/2008/06/hair-loss-causes.html


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára