sobota 20. októbra 2012

Riflovina na viacero spôsobov


Pri pojme riflovina určite väčšinu z nás napadnú džínsy a každý má iste vo svojej skrini niečo z tohto skvelého materiálu. Oblečenie z nej je nie len veľmi pohodlné, ale aj štýlové a hlavne nikdy nevychádzajúce z módy. Ponúkam vám niekoľko inšpiratívnych outfitov obsahujúcich trendy veci z rifloviny, či už na bežný deň do školy alebo na večer s priateľmi.



Outfit, ktorý sa veľmi hodí do práce, ale aj nákupy, či kávičku s vašou najlepšou kamarátkou, pozostáva z pohodlných šiat bez rukávov, doplnených o džínsovú bundu s koženými, čiernymi rukávmi. Veľká riflová kabelka so vzorom je skombinovaná so svetlohnedými vysokými čižmami. Doplnky v tomto prípade nie sú veľmi nutné, kedže na šatách je výrazný vybíjaný golier.

Použité značky: šaty: fashionunion.com, bunda: romwe.com, kabelka: Le Silla, čižmy: Gucci



Tieto veľmi nápadité riflové kraťasy doplnené o košeľu z rovnakého materiálu, sú ako stvorené na bežný deň v škole, alebo na blbnutie s kamošmi. Aby bol outfit vhodný na jeseň, použila som sivý kabátik do pása a dobré by boli aj nejaké uletené teplé pančušky. Kabelka ako aj čižmičky sú v čiernej farbe, s aplikáciou lebky, čo pôsobí trochu rebelantsky.

Použité značky: kraťasy: Pull&Bear, košeľa: eluxe.ca, bunda: IRO, kabelka: Loungefly, čižmy: Iron Fist


Oblečenie ako stvorené pre zaneprázdnené vysokoškoláčky. Je hrozne pohodlné, ležérne a neutrálne. Klasické deravé rifle sú skombinované s hnedým topom s dlhými rukávmi a riflovou vestičkou. K topu boli dopasované čižmy a kabelka a ako šperk som zvolila výraznejší náhrdelník so zlatým žraločím zubom.

Použité značky: rifle: Mango, top: witchery.com.au, vesta: True Religion, kabelka: Brahmin, čižmy: Dorothy Perkins, náhrdelník: Tom Binns



Tento outfit sa perfektne hodí na príjemný večer s priateľmi. Pohodlné a zároveň sexy šaty som doplnila o koženú bundičku s kožušinou, tmavomodré kotníkové čižmičky a riflovú kabelku s hadím vzorom. Ako doplnok postačia iba tieto výraznejšie tyrkysové náušnice. 

Použité značky: šaty: nelly.com, bunda: Karl Donoghue, čižmy: harrods.com, kabelka: MIU MIU, náušnice: Banana Republic

XO, Nicka

Obrázky dostupné na www.polyvore.com




your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára